Breaking News

Τηλεόραση: Οδηγίες για αντιμετώπιση προβλημάτων

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα κανάλια στη σελίδα της τηλεόρασης (Live TV) ελέγχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και έτσι όταν δημιουργηθεί πρόβλημα σε κάποιο link, το αντικαθιστούμε σύντομα. Ωστόσο, πιθανώς να αντιμετωπίζετε κάποιες φορές άλλα προβλήματα. Δείτε αναλυτικά:

1) Αν δεν εμφανίζεται καθόλου ο player, απενεργοποιήστε τυχόν adblocker στον browser σας.

2) Σε κάποια κανάλια υπάρχει - ως προεπιλογή - σίγαση ήχου. Βρείτε στον player την επιλογή ήχου και αυξήστε την ένταση.

3) Στα περισσότερα κανάλια χρειάζεται να πατήσετε το play καθώς ο player δεν ξεκινάει αυτόματα, ενώ σε άλλα ο player αργεί να φορτώσει (έως και μισό λεπτό). Να σημειωθεί ότι περιοδικά συμβαίνει να υπάρχει πρόβλημα στον player ενός καναλιού, το οποίο τις περισσότερες φορές αποκαθίσταται σε λίγες ώρες.

4) Όταν εισέρχεστε στον ιστότοπο ενός καναλιού και o live player "κολλάει", κάντε ανανέωση τη σελίδα, 2 και 3 φορές αν χρειαστεί.

5) Ορισμένα κανάλια δεν μεταδίδουν όλες τις ώρες στο διαδίκτυο.

6) Καθαρίστε το ιστορικό στον browser σας (κυρίως για πρόβλημα στο live του ΣΚΑΪ, αλλά πιθανώς και σε άλλα κανάλια).

7) Αν χρησιμοποιείτε Google Chrome και αντιμετωπίζετε πρόβλημα στον ήχο και την εικόνα: 

Όταν εισέλθετε στη σελίδα του καναλιού που θέλετε να παρακολουθήσετε, πατήστε το εικονίδιο αριστερά από τη γραμμή διεύθυνσης. 




Στην καρτέλα, που θα σας ανοίξει, επιλέξτε Ρυθμίσεις ιστοτόπου. Θα σας εμφανίσει το παρακάτω στιγμιότυπο. Σε περίπτωση που δεν βλέπετε στο κανάλι εικόνα ή δεν υπάρχει ήχος, στις επιλογές Εικόνες και Ήχος επιλέξτε «Να επιτρέπεται η εκτέλεση».


• Γενικότερα για να ενημερώσετε στοιχεία στον Google Chrome ανοίξτε μια νέα καρτέλα και πληκτρολογήστε chrome://components. Πατήστε «Έλεγχος για ενημερώσεις» στο στοιχείο που θέλετε. Αν σας εμφανίσει ότι το στοιχείο ενημερώθηκε ή δεν ενημερώθηκε σημαίνει ότι έχετε την τελευταία έκδοση.

9
Ανώνυμος είπε...

Απαραδεκτη η ΕΡΤ. Το Web tv κολλαει μονιμα.

ΧαμένωΠαιδί είπε...

Είναι δυνατόν να δει κάποιος Alpha TV από Αμερική; Δεν μου παίζει τίποτα από το Web tv.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και λίγες μέρες δεν έχω ήχο σε κανένα κανάλι, παρά μόνο στον Άλφα. Αν υπάρχει κάποια εξήγηση, παρακαλώ κάντε ένα σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να μπω σε κανένα κανάλι να δω live σήμερα 16/4/22 ενώ κατοικώ στην Αθήνα,αυτό το πρόβλημα δεν το είχα μέχρι και σήμερα. Μπορούσα να δω κανονικά όλα τα κανάλια ενώ τώρα ενώ μου λέει να πατήσω για να παίξει αυτό δεν ανταποκρίνεται.Και στα περισσότερα κανάλια τώρα μου ζητάει να κατεβάσω από το play st μία εφαρμογή.Και κάτι τελευταίο όταν έμπαινα στα κανάλια συνέχεια χτυπάει το κινητό σαν να κατεβάζει κάτι με αποτέλεσμα να είναι ενοχλητικό.

Ανώνυμος είπε...

Από Greek Web TV: Καθάρισε το ιστορικό από τον browser που χρησιμοποιείς ή δοκίμασε να μπεις από άλλον browser. Αυτό που λες με το κινητό που χτυπάει, προφανώς έχει να κάνει με κάποια διαφήμιση που πατάς καταλάθος.

Ανώνυμος είπε...

Αδύνατο να δω Alfa tv το μόνο κανάλι που δεν μπορώ να δω και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να τα δω στην Αυστραλία παρακαλώ?

Dessi είπε...

Μόνο διαφημίσεις μου δείχνει στο live του skai γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Από Greek Web TV: Dessi υπάρχει και δεύτερη επιλογή για να δεις το κανάλι.

Unknown είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ' ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΄΄ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

» Σχολιάστε