Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 346 - 347, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 17/4/17 - Επεισόδιο 346: Η Κρίστη και ο Κίμωνας έχουν βγει σε ένα απόμερο μέρος όταν ένας θαμώνας καλεί φωτορεπόρτερ για να απαθανατίσει το εpωτευμένο ζευγάρι. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα τις εξελίξεις στη σχέσης της με τον Αντρέα. Η Κρίστη και ο Κίμωνας βγαίνουν από το εστιατόριο, όταν ο φωτογράφος τους απαθανατίζει. Η Κρίστη αντιδράει ενώ ο Κίμωνας παίρνει πίσω το υλικό που τράβηξε ο άντρας. Η Ηρώ μπαίνει στο σπίτι του Άλκη και τον βρίσκει να κάνει έpωτα με τη Νάντια. Το bachelor της Σοφίας είναι σε εξέλιξη, όταν η Σοφία έχει την αίσθηση πως βλέπει πάλι τη μορφή της Μαρίνας. Ο Μάνος εξομολογείται στον Στέφανο πως μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να τον σταματήσει απ’ αυτόν τον γάμο. Η Μαρίνα. Ο Στέφανος τον κοιτάζει με υπόγεια ταραχή. Η Ηρώ φεύγει από το σπίτι του Άλκη ταραγμένη. Ο Αντρέας τηλεφωνεί στη Δάφνη και κανονίζουν να συναντηθούν στο σπίτι της, καθώς ο Δημήτρης θα κοιμηθεί στο ξενοδοχείο.

Ο Σερέτης ζητάει να μάθει για την εξέλιξη της κατάστασης στην όραση του Αντρέα. Ο Δημήτρης ξαφνιάζει τη Δάφνη όταν έρχεται στο σπίτι. Η Δάφνη προσποιείται την άρρωστη και τον προτρέπει να φύγει, ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα στον Αντρέα. Εκείνος, που είναι καθοδόν, δεν το ακούει και συνεχίζει να κατευθύνεται προς το σπίτι της Δάφνης. Η Ηρώ χτυπάει το κουδούνι της Κρίστης. Ο Μάνος εκφράζει στη Σοφία τον ενθουσιασμό του που παντρεύονται αλλά και τα αισθήματα αγάπης που τρέφει γι’ αυτήν. Η Σοφία νιώθει ευτυχία και αποφεύγει να του πει για τα «οράματα» που έχει με τη μορφή της Μαρίνας. Η Μαρίνα γυρίζει στο σπίτι ταραγμένη. Η Έλσα, που στο μεταξύ έχει ξυπνήσει, επιμένει να της πει η Μαρίνα την αλήθεια για το πού ήταν. Ο Δημήτρης επιμένει να μείνει στη Δάφνη αφού είναι άρρωστη, όταν χτυπάει το κουδούνι. Η Δάφνη ταράζεται νομίζοντας πως είναι ο Αντρέας, αλλά για καλή της τύχη είναι ένας γείτονας, που της δίνει ένα γράμμα που μπλέχτηκε κατά λάθος με τη δικιά του αλληλογραφία. Ο Αντρέας φτάνει στο σπίτι της Δάφνης. Την τελευταία στιγμή βλέπει το μήνυμά της πως είναι εκεί ο Δημήτρης και δυσανασχετεί.

Η Ηρώ λέει στην Κρίστη όλη την αλήθεια για τις ίντριγκες που έστηνε ο Άλκης για να της πάρει την επιμέλεια του Φαίδωνα. Την ίδια ώρα, ο Άλκης δεν πιστεύει στην κακή του τύχη, που η Ηρώ τον έπιασε με τη Νάντια. Η Κρίστη σοκάρεται με τις αποκαλύψεις της Ηρώς για την πλεκτάνη που είχε στήσει ο Άλκης εναντίον της. Ο Άλκης φεύγει από το σπίτι του, εκβιάζοντας τη Νάντια για να προσέχει τον Φαίδωνα μέχρι να γυρίσει. Ο Μάνος νιώθει πως κάτι προβληματίζει τη Σοφία. Η Μαρίνα διαβάζει την αναγγελία του γάμου του Μάνου και της Σοφίας και ταράζεται. Η Έλσα προσπαθεί να της δώσει δύναμη. Η Δάφνη νιώθει αφόρητη πίεση με την παρουσία του Δημήτρη, ενώ στέλνει μήνυμα στον Αντρέα πως δεν μπορούν να βρεθούν. Μετά από την κουβέντα της με τον δικηγόρο, που την έχει ενημερώσει πως ο Αντρέας και η Δάφνη δεν έχουν υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου, η Ελίζα είναι σε αναμμένα καρφιά. Ο Πέτρος βασανίζεται με τη σκέψη πως θα γυρίσει ξανά στη φυλακή...


Τρίτη 18/4/17 - Επεισόδιο 347: Ο Άλκης φτάνει έξω από το σπίτι της Ηρώς. Η Κρίστη εξιστορεί στον Κίμωνα και την Άννα ό,τι έμαθε από την Ηρώ για τον Άλκη και υπόσχεται εκδίκηση. Ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Ελίζας και ξαφνιάζεται με τα αινιγματικά της λόγια. Η Σοφία βλέπει εφιάλτη με τη Μαρίνα και ξυπνάει ταραγμένη. Η Ηρώ φτάνει σπίτι της και βλέπει τον Άλκη, που της ζητάει μια ακόμα ευκαιρία. Εκείνη, ανένδοτη, τον διώχνει. Στο σπίτι του Μάνου όλοι προετοιμάζονται για τον γάμο. Ο Πέτρος επιμένει να πάει η Μάρθα στον γάμο, αλλά εκείνη δε θέλει να τον αφήσει μόνο του. Η Δάφνη και ο Αντρέας βλέπουν το αδιέξοδό τους, καθώς ξέρουν πόσο θα πληγώσουν τον Δημήτρη και την Ελίζα. Ο Σερέτης ενημερώνεται πως η όραση του Αντρέα δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση. Στη συνέχεια δίνει ραντεβού με τον Διαμαντίδη στις αποθήκες, όπου θα μεταφερθούν τα φορτία με τα όπλα. Όλοι οι καλεσμένοι του γάμου έχουν συγκεντρωθεί στο εκκλησάκι. Η Μαρίνα παρακολουθεί κρυμμένη. Η Κρίστη ενημερώνει την Έλσα για τον Άλκη. Ο Άλκης αφήνει αλλεπάλληλα μηνύματα στην Ηρώ, πως εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του. Ο Σερέτης κατευθύνεται προς το ραντεβού του με τον Διαμαντίδη, όταν νιώθει πως κάποιος τον παρακολουθεί.

Ο Δημήτρης εκθαμβώνεται από την εμφάνιση της Δάφνης και κάνει όνειρα για τον δικό τους γάμο, φέρνοντας τη Δάφνη σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η Μαρίνα βλέπει το εpωτευμένο βλέμμα του Μάνου πάνω στη Σοφία και φεύγει σαν κυνηγημένη. Ο Σερέτης και ο Διαμαντίδης κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιχείρησή τους, ενώ ο Αντρέας τούς απαθανατίζει με το κινητό του. Ο γάμος έχει τελειώσει και οι καλεσμένοι μεταφέρονται στο σπίτι του ζευγαριού, όπου θα γίνει η δεξίωση. Η Μαρίνα κάθεται σε ένα παγκάκι και ξεσπάει σε κλάματα, παίρνοντας απόφαση πως το «κεφάλαιο Μάνος» έκλεισε οριστικά. Η Έλσα εκφράζει την πίκρα της στον Στέφανο, καθώς πίστευε πως έστω και την τελευταία στιγμή θα εμφανιζόταν η Μαρίνα στο γάμο. Η Δάφνη προσπαθεί να προετοιμάσει τον Δημήτρη για τον χωρισμό τους, αλλά μετανιώνει όταν εκείνος λέει πως θα σκοτώσει όποιον μπει ανάμεσά τους. Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι της Ηρώς και της ζητάει να γίνει σύμμαχός της στο σχέδιο που ετοιμάζει. Η Άννα εκφράζει την ανησυχία της στον Κίμωνα πως η Κρίστη θα θελήσει να εκδικηθεί τον Άλκη. Ο Αντρέας δείχνει στη Δάφνη τις φωτογραφίες από τη συνάντηση Σερέτη-Διαμαντίδη.

Η Σοφία λέει τελικά στον Μάνο για τα «οράματα» που βλέπει με τη Μαρίνα. Η Έλσα ξεσπάει στη Μαρίνα που δε βρήκε τη δύναμη να έρθει στο γάμο. Η Μαρίνα λέει πως δεν το έκανε, γιατί είδε στα μάτια του Μάνου αληθινή αγάπη για τη Σοφία. Ένα σκίτσο του Μάνου, που έχει σχεδιάσει η Μαρίνα, βάζει ιδέες στην Έλσα. Η Κρίστη αρχίζει να αναπτύσσει το σχέδιό της για να εκδικηθεί τον Άλκη. Ο Αντρέας αφήνει ένα σημείωμα στη Δάφνη για να συναντηθούν στο ξενοδοχείο «Αστέρια». Στη συνέχεια βγαίνει από το κτίριο της Δίωξης σαν τυφλός, χωρίς να αντιληφθεί τον Δημήτρη που έρχεται. Η Εύα και ο Σερέτης ανυπομονούν να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση με τη μεταφορά των όπλων. Η Δάφνη προλαβαίνει τελευταία στιγμή να κρύψει το σημείωμα του Αντρέα από τον Δημήτρη. Ο Γρηγορίου παίρνει τον Πέτρο για επαναληπτικές εξετάσεις, που θα κρίνουν εάν θα γυρίσει πίσω στη φυλακή ή θα συνεχίσει να διαμένει στο σπίτι της Μάρθας. Η Σοφία επισκέπτεται τη Θεανώ στη φυλακή, θέλοντας να μοιραστεί μαζί της την ευτυχία της. Η Θεανώ δεν μπορεί να συμμεριστεί τη χαρά της κόρης της, καθώς νιώθει πως κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ