Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 353, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 26/4/17 - Επεισόδιο 353: Ο Πέτρος συνέρχεται και ζητάει από τη Μάρθα να τον συγχωρήσει. Η Άννα λέει στην Κρίστη για τη συνάντησή της με τον συνθέτη. Για πρώτη φορά η Κρίστη την ευγνωμονεί που έκανε κάτι πίσω από την πλάτη της, καθώς από αύριο, που θα έχει ξεμπερδέψει με τον Άλκη, θα αφοσιωθεί και πάλι στη ζωή της. Η Σοφία επισκέπτεται τη Θεανώ και την ενημερώνει για την εμφάνιση της Μαρίνας, που συνεπάγεται την αποφυλάκισή της. Η Θεανώ εκφράζει την ανησυχία της για τη σχέση της Σοφίας με τον Μάνο, αλλά εκείνη την καθησυχάζει πως θα συνεχίσουν να είναι μαζί. Ο Άλκης ανυπομονεί για το πάρτι του, διαισθανόμενος πως θα γυρίσει μια καινούργια σελίδα στη ζωή του και με την εκλογή του στον ανασχηματισμό και με τη ζωή του μαζί με την Κρίστη. Η Κρίστη δίνει στον Στέφανο ένα τελευταίο βίντεο που θέλει να ενταχθεί στην παρουσίαση που ετοιμάζει για τον Άλκη. Ο Δημήτρης ακολουθεί τη Δάφνη και τον Αντρέα στη ρομαντική τους βόλτα και τους απαθανατίζει με τον κινητό του σε τρυφερές στιγμές. Η Μαρίνα καλεί τον Μάνο σπίτι της και του ζητάει συγνώμη που τάραξε και πάλι τη ζωή του.

Ο Μάνος ακούει το κλάμα του μωρού και συγκινείται. Ο Δημήτρης τηλεφωνεί στον Αντρέα και ζητάει τη βοήθειά του για μια υπόθεση της Ασφάλειας. Οι δύο άντρες δίνουν ραντεβού στις παλιές αποθήκες. Οι καλεσμένοι στο πάρτι του Άλκη μαζεύονται, δίνοντας τις ευχές τους για τον ίδιο αλλά και για την επανασύνδεσή του με την Κρίστη. Ο Μάνος καθησυχάζει τη Σοφία πως τίποτα δε θα αλλάξει μεταξύ τους. Η Κρίστη τραγουδάει το αγαπημένο τραγούδι του Άλκη και του το αφιερώνει μαζί με ένα παθιασμένο φιλί. Ο Δημήτρης δείχνει στον Αντρέα τις φωτογραφίες του με τη Δάφνη. Η Κρίστη προλογίζει το βίντεο-αφιέρωμα στον Άλκη κι εκείνος καμαρώνει. Η εμφάνιση της Στέλλας όμως στο βίντεο προμηνύει την αρχή της καταστροφής του. Ο Δημήτρης σημαδεύει τον Αντρέα με το όπλο του, την ώρα που η Δάφνη στέλνει ένα εpωτικό μήνυμα στο κινητό του. Ο Δημήτρης πιέζει τον Αντρέα να του το δείξει. Η Στέλλα εξιστορεί στο βίντεο όλη την ιστορία με τον Άλκη, που την είχε βάλει να παρακολουθεί την Κρίστη και να αλλάξει τη βρεφική σκόνη του Φαίδωνα για να προκαλέσει αλλεργικό σοκ στο παιδί. Ο Άλκης μένει εμβρόντητος με την έκπληξη της Κρίστης, που αποκορυφώνεται με την παρουσία του Διαμαντίδη και ένα ακόμα βίντεο, αυτή τη φορά με τη μαρτυρία της Ηρώς.

Η Δάφνη ζητάει να ανακρίνει προσωπικά την Εύα. Ο δικηγόρος ενημερώνει τη Σοφία για την επικείμενη αποφυλάκιση της Θεανώς. Η Σοφία συγκινείται όταν ο Μάνος της προτείνει να μείνει μαζί τους στο σπίτι του. Η Μαρίνα κάνει ένα όμορφο δείπνο για την Έλσα και τον Στέφανο, ανακοινώνοντας τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της. Ο Πέτρος παλεύει με τις τύψεις του, που επιτέθηκε στη Μάρθα και της ζητάει για άλλη μια φορά να του κάνει ευθανασία. Η Ηρώ, στην ομιλία της στο βίντεο, καταδεικνύει τον Άλκη ως ηθικό αυτουργό για την αυτοκτονία του Νεοκλέους. Οι δημοσιογράφοι δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από τον Άλκη, καθώς οι ερωτήσεις τους απέναντί του τον βρίσκουν τελείως απροετοίμαστο. Την ίδια ώρα η Κρίστη βρίσκεται έξω από το χώρο του πάρτι και κατευθύνεται στη θάλασσα. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη και την απειλή του με το όπλο και την προειδοποιεί να μη βρεθεί μόνη μαζί του. Η Δάφνη στέλνει μήνυμα στον Δημήτρη να συναντηθούν στο σπίτι της. Η Σοφία ζητάει από τον Χρήστο τη διεύθυνση της Μαρίνας. Ο Δημήτρης έρχεται στο σπίτι της Δάφνης...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ