Breaking News

Βγήκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής: Δεν αφαιρούνται βαθμοί από τον Ολυμπιακό

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ολυμπιακός απέφυγε (σε πρώτο βαθμό) την αφαίρεση βαθμών για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με πρόστιμο 150.000 ευρώ και ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που θα εκτίσει την επόμενη σεζόν. 

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε παρέμβαση, έχοντας έννομο συμφέρον, ετοιμάζεται να κάνει ένσταση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Στον ΠΑΟΚ έχουν λάβει ήδη το σκεπτικό της απόφασης από την ΕΠΟ, ενώ θεωρούν πως έχει γίνει μια πρώτη αρχή με την συγκεκριμένη τιμωρία, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή δέχθηκε όλο το κατηγορητήριο και τιμώρησε τον Ολυμπιακό για όλα όσα κατηγορούνταν. Ωστόσο, η πλευρά του Δικεφάλου, θα επιμείνει στην αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό υποδέχτηκαν με δυσαρέσκεια την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και το πρόστιμο που επιβλήθηκε και αναμένεται, επίσης, η ΠΑΕ να καταθέσει έφεση. Πριν την ανακοίνωση της απόφασης από τον Ολυμπιακό λεγόταν πως ακόμη και τιμωρία της έδρας για μία αγωνιστική θα συνιστούσε σκάνδαλο, ενώ εξ αρχής παρουσιάζονταν βέβαιοι πως δεν υπήρχε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών. 

Πηγή: sport-fm.gr