Breaking News

Ευαγγελία Δερμετζόγλου - Σοκάρει η νικήτρια του πρώτου Survivor: «Έτρωγα μυρμήγκια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα απόσπασμα, που σοκάρει, από την αποψινή συνέντευξη στο «The 2Night Show» της Ευαγγελίας Δερμετζόγλου, πρόβαλε σήμερα το Πρωινό. 

Σε μία σπάνια εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση η νικήτρια του πρώτου Survivor του Mega (2003), το οποίο ήταν πολύ πιο σκληρό από αυτό που προβάλει ο ΣΚΑΪ, είπε:

«Το ορμονολογικό αποσυντονίζεται εντελώς και για να μπεις στη ροή την κανονική του κύκλου σου θέλει θεραπείες και αγωνία. Εγώ έπαιρνα θεραπευτική αγωγή τουλάχιστον 2 χρόνια για να ξαναγίνουν όλα φυσιολογικά.

Ήμασταν θεονήστικοι, δεν είχαμε ρούχα, ήταν όλα βρεγμένα. Εμείς είχαμε μία αλλαξιά, δεν είχαμε ούτε σλιπάκι να φορέσουμε. Τραγικές καταστάσεις τις οποίες κάποια στιγμή, που έβλεπα ότι κι εγώ παραπαίω και οι συμπαίκτες μου είναι τελειωμένοι αλλά δε μιλάει κανείς, πήρα πάλι πρωτοβουλία και είπα "Ρε παιδιά συμφωνείτε να μπω μπροστά στην παραγωγή και να πω ότι αυτές οι συνθήκες ξεφεύγουν απ' τα όρια του παιχνιδιού;".

Εκεί τρελαινόμουν με την παραγωγή. Τους έλεγα "Συγνώμη ρε παιδιά. Με βλέπετε εμένα κανένα κακόμοιρο κοριτσάκι που ήρθα εδώ να σωθώ; Εγώ ήρθα για να κάνω ένα χαβαλέ, να παίξω σε ένα παιχνίδι, που δεν το ήξερα καν κιόλας τι είναι, και να γυρίσω πίσω. Τώρα αν πεθάνω εδώ ή αν πάθω κάτι σοβαρό εδώ θα μου λέτε ότι είναι όλα για ένα παιχνίδι;".

Βασικά εγώ ότι περπατούσε έκανα ένα "τακ" και το έτρωγα. Ούτε έβραζα ούτε τίποτα. Ότι περπατούσε το σκότωνα... κατευθείαν μέσα στο στόμα από μυρμήγκια, σκαθάρια...».

Δείτε το βίντεο.