Breaking News

Η αναφορά του Παπαδάκη στη δολοφονία της 6χρονης και η προσωπική εξομολόγηση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην υπόθεση της μικρής Στέλλας, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια σακούλα, σε κάδο απορριμάτων, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, αναφέρθηκε  στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης. 

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι ανατριχιαστική η πράξη του πατέρα της μικρής, ενώ μίλησε για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες, που έχουν ανάλογα προβλήματα. Επίσης, με αφορμή το θάνατο της 6χρονης, αποκάλυψε το δικό του βίωμα, από την οικογένειά του. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Εύχομαι ο Θεός να μην αξιώσει καμία οικογένεια να ζει με προβλήματα τέτοιου είδους. Οι πληροφορίες λένε ότι και η μάνα και ο πατέρας αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα. Το κλείσιμο μέσα στην οικογένεια ενός τέτοιου προβλήματος, όταν μεγαλώνεις με ένα παιδί που έχει προβλήματα, δημιουργεί συνθήκες κατάθλιψης σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Επειδή έχω ζήσει ανάλογες καταστάσεις, οι συνθήκες μέσα στην οικογένεια είναι τραγικές. Όταν δεν υπάρχει βοήθεια κι απ' το φιλικό κι απ' το κοινωνικό περιβάλλον κι από ειδικούς. 

Λένε ότι η κατάθλιψη είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Είναι η απόγνωση όταν κλείνεται μία οικογένεια και ζει με ένα πρόβλημα. Το παιδάκι αυτό δεν είναι πρόβλημα, ήταν ένα παραπληγικό παιδί.

Έχω ζήσει με τέτοιο πρόβλημα μέσα στην οικογένειά μου. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τη μάνα, για τον πατέρα, για τα αδέρφια. Εγώ το έζησα σε αρκετά μεγάλη ηλικία γιατί όταν γεννήθηκε η αδερφή μου ήμουν ήδη 11 ετών. Είναι φοβερά τα προβλήματα. 

Η αδερφή μου έφυγε στα 52 της χρόνια με σύνδρομο Down»