Breaking News

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο «Όλα Ξεκόλλα» (4-4-2017) - Η αποκάλυψη για τα Madwalk και οι επικές ατάκες για τον Σπαλιάρα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη υποδέχτηκαν το βράδυ της  Τρίτης 4 Απριλίου ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού, στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα».

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το περιστατικό που συνέβη και την έκανε να αποχωρήσει από τα Madwalk. Όπως είπε, λίγο πριν ξεκινήσει η επίδειξη σχεδιαστής της μίλησε άσχημα, τη στιγμή που μιλούσε στο τηλέφωνο με το σύντροφό της, μέσω facetime.

«Όταν μία ώρα πριν το show με απειλεί με άσχημο τρόπο "Ή θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ ή θα αποχωρήσεις" τι περιμένει... να κάτσω; Ακούω ουρλιαχτά... "Βγες έξω, κάνε..." και λέω "εντάξει, ηρέμησε". Και ξαφνικά τον πιάνει μία κρίση, χωρίς λόγο, σωπαίνουν όλοι και μιλούσε με μια ψιλή φωνή και ούρλιαζε "Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς με τον γκόμεvό σου". Σηκώθηκα έφυγα και δεν το μετάνιωσα γιατί δεν μου φέρθηκαν καλά. Του είπα "θα μου ζητήσεις δημόσια συγνώμη"» δήλωσε στην εκπομπή του Ant1.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη φιλία της με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

«Είναι σαν ένα μικρό παιδί. Είμαστε φίλοι χρόνια» είπε. Πώς κατάφερε όμως να ξεφύγει από τα "δίχτυα" του; «Τον βλέπω σαν Barbie! Σαν άντρα Barbie! Εμένα οι άντρες Barbie δεν μ' αρέσουν. Ο Σπαλιάρας θα κάτσει πιο πολύ ώρα στον καθρέφτη από ότι θα κάτσω εγώ!» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.