Breaking News

Κολλητός Σπαλιάρα κατά Χανταμπάκη: «Ούτε φίλοι είναι, ούτε...» - «Ο Αγγελόπουλος είναι ο πιο διάσημος...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρέπει τις δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor ένας από τους κολλητούς φίλους του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο Στέλιος Νιάκαρης διαψεύδει ότι ο Χανταμπάκης είναι φίλος με τον Σπαλιάρα 15 χρόνια. ενώ θεωρεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον πιο Διάσημο από όλους στην ομάδα του. Μεταξύ άλλων, είπε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού:

«15 χρόνια από πότε; Ο Χανταμπάκης ήρθε στην Αθήνα από το Βόλο πριν 7-8 χρόνια. Πώς είναι δυνατόν να είναι 15 χρόνια φίλος με το Γιάννη; Δεν υπάρχει καν στο χώρο 15 χρόνια ο Χανταμπάκης... Φυσικά και γνωρίζονται και έχουν δουλέψει μαζί, κι εγώ έχω δουλέψει μαζί με το Στέλιο, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που λέει για το Γιάννη. Ούτε φίλοι είναι, ούτε γνωρίζονται 15 χρόνια, ούτε έχουν φάει ψωμί και αλάτι μαζί. Αυτά δεν υφίστανται. Αυτά τα λέει ο Στέλιος, δεν ξέρω για ποιο λόγο... Εγώ εκεί ήμουν με το Γιάννη κολλητός, δεν τον είδα ποτέ το Στέλιο να έρχεται σπίτι να αράζουμε όλοι μαζί. Δεν έχει γίνει ποτέ.

Απογοητεύτηκα λίγο από το Στέλιο. Αυτά που εγώ είδα εδώ, βλέπω και στο παιχνίδι. Δηλαδή βλέπω ένα άτομο που από τη μία θέλει να τα έχει καλά με όλους, απ' την άλλη θα πει και το στραβό όλων. Είναι λίγο περίεργος σε μια ομάδα μέσα. 

Το σκαρί του Γιάννη γενικά είναι αδύνατο. Δεν τον φοβάμαι, θα πάρει κιλά. Του έγραψα και γράμματα, κάποια στιγμή θα τα δείξουν σε έπαθλο επικοινωνίας. Του έγραψα: "Κανόνισε να φας κάτι γιατί έχει παραγίνει η κατάσταση".

Ο Αγγελόπουλος με έχει εκπλήξει. Μ' αρέσει που είναι έτσι δυναμικός. Στην παρέα των Διασήμων αυτή τη στιγμή για μένα είναι ο πιο διάσημος. Διάσημος δεν γίνεσαι επειδή σου βάζουν μια ταμπέλα διάσημος. Γίνεσαι επειδή ο κόσμος επιλέγει εσένα να ξέρει και όχι τους άλλους.»