Breaking News

Κωστόπουλος, Καλημέρης, Λάτσιος, Λιάγκας: Οι πρώτες βουτιές στη Μύκονο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες τους βουτιές στη θάλασσα έκαναν οι Πέτρος Κωστόπουλος, Τζώννυ Καλημέρης, Γιάννης Λάτσιος και Γιώργος Λιάγκας. Η κάμερα του Mykonos Live TV ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα, τα οποία έφερε στη δημοσιότητα σήμερα, Τετάρτη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, παρά την ηλικία των 60 χρόνων, εντυπωσίασε με το καλογυμνασμένο κορμί και την πολύ καλή φυσική του κατάσταση. Ο  πρώην εκδότης και νυν κριτής στο μουσικό ριάλιτι Star Academy βρέθηκε για μερικές μέρες στην Μύκονο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, αφήνοντας για λίγο το στούντιο του Epsilon.


Στην ίδια παραλία και συγκεκριμένα στην Ψαρρού βρέθηκαν ο Τζώννυ Καλημέρης, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γιώργος Λιάγκας πέρασαν το Πάσχα στην γειτονική Τήνο και είπαν να πεταχτούν για ένα μπανάκι στην Μύκονο, όπου συνάντησαν τον καλό τους φίλο Τζώννυ Καλημέρη, ο οποίος μετά το πρόσφατο τέλος της συνεργασίας του με τον Αnt1 επέλεξε το νησί των Ανέμων για τις πασχαλινές του διακοπές. Η αντροπαρέα σχημάτισε πηγαδάκι και τα είπε σε καλό κλίμα...