Breaking News

Κύπελλο Ελλάδος: Pαντεβού «Δικεφάλων» στον τελικό - Επική ανατροπή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια Τούμπα που "έκαιγε", ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το βράδυ της Πέμπτης το 2-0 του 1ου αγώνα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα συναντήσει την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε νωρίς, στο 14', με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέλκα. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις κλασσικές ευκαιρίες που είχε για να ισοφαρίσει στο 1ο ημίχρονο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο η είσοδος του Μπίσεσβαρ στη θέση του Ουάρντα άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Ίβιτς δικαιώθηκε καθώς ο Ολλανδός σέντραρε στο 48' και ο Μάτος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η κατάρρευση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 72' όταν ο Χουλτ αποβλήθηκε  με 2η κίτρινη. Στο επόμενο λεπτό ο Σάχοφ έκανε το 3-0 με συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 83' ο Πρίγιοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ ο οποίος προηγουμένως πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία τον Κουτρουμπή.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήκος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ρέις, Βιγιαφάνιες (88' Χατζηγιοβάννης), Εμποκού (66' Μολίνς), Κλωναρίδης (77' Λουντ), Μπεργκ.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοβ (79' Κάνιας), Ουάρντα (46' Μπίσεσβαρ), Πέλκας, Κάμπος (59' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

Μετά το τέλος του αγώνα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επίσημη ανακοίνωσή της, έκανε λόγο για διαιτητική σφαγή, ενώ προανήγγειλε ότι θα υπάρξει και συνέχεια στην διαμαρτυρία της.