Breaking News

Ληστεία Π.Φάληρο: Ο τέταρτος δράστης κρυβόταν επί 14 ώρες στη ντουλάπα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τουλάχιστον 14 ώρες παρέμενε κρυμμένος στη ντουλάπα ο ένας από τους 4 ένοπλους δράστες που επιχείρησαν χθες το πρωί να ληστέψουν διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Π. Φάληρο.

Μετά από άμεση επέμβαση της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκε από το γιο της ηλικιωμένης, οι δύο δράστες συνελήφθησαν ενώ ο τρίτος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι, στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί έψαξαν παντού εκτός από την ντουλάπα και για ώρες ολόκληρες αναζητούσαν τον τέταρτο δράστη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, τις βραδινές ώρες της Δευτέρας βγήκε από τη ντουλάπα με το όπλο του και απείλησε ξανά την ηλικιωμένη, την οικιακή βοηθό και άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας και κατόπιν κατάφερε να διαφύγει. 

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες (εφημερίδα Καθημερινή) αναφέρουν ότι ο ληστής έγινε αντιληπτός από τη μυρωδιά, καθώς είχε αφoδεύσει μέσα στη ντουλάπα. Έτσι όταν ο γιος της 66χρονης άνοιξε την πόρτα της ντουλάπας ο δράστης τον απείλησε με όπλο και στη συνέχεια απείλησε και τους υπόλοιπους.

Οι δράστες έχουν πλούσιο «βιογραφικό», καθώς είναι σεσημασμένοι για ληστείες και κλοπές και φέρονται να έχουν αποφυλακιστεί χάρη στις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου. 

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ1.