Breaking News

Ο πατέρας του Τανιμανίδη μίλησε για όλα: «Θα με βρει απέναντι αν στενοχωρήσει τη Χριστίνα!» - «Θαυμάζω το Γιώργο Μαυρίδη»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συχνά - πυκνά είναι τα δημοσιεύματα για τη σχέση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο Στέφανος Τανιμανίδης, πατέρας του παρουσιαστή του Survivor, σε δηλώσεις του στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" μίλησε για το γιο του, το ριάλιτι περιπέτειας ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαυρίδη.

"Είναι ένα λαμπρό κορίτσι. Είναι πολύ τυχερός που γνώρισε αυτό το κορίτσι. Μην ακούσω ποτέ να τη στενοχωρήσει και να της δημιουργήσει το οποιοδήποτε πρόβλημα! Θα με βρει απέναντι!" είπε για τη σύντροφο του γιου του, Χριστίνα Μπόμπα.

Όταν ρωτήθηκε για τις "μπηχτές" του Γιώργου Μαυρίδη στο Survivor, στις τελευταίες δηλώσεις του, απάντησε, μεταξύ άλλων:

«Ο Γιώργος είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και ζωγράφος. Θέλω να το κρατήσετε αυτό. Εγώ όταν το γνώρισα το παιδί αυτό, με τα τατουάζ, τρόμαξα. Είναι άλλη η αισθητική η δική μου. Κι όμως τον παρότρυνα να δώσει εκεί μεγάλη βάση και να κάνει και εκθέσεις κλπ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το έχει κάνει ακόμα. 

Όταν έχτισε την εταιρία του ο Θανάσης (Σάκης) έβαλε αγγελίες και ήρθαν 200 άτομα και επέλεξε το Γιωργάκη, που ήταν πρωτοετής φοιτητής, και τον προσέλαβε εργαζόμενο στην εταιρεία του. Μέσα στο κόνσεπτ που ετοίμασε ήταν και αυτό το World Party. Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι ο Γιώργος έχει αυτό το ταλέντο (τατουάζ). Είναι ακριβώς το αντίθετο του Σάκη, ένα παιδί πιο αλάνι, αλλιώς μεγάλωσε ο ένας, αλλιώς ο άλλος. Έδεσε πάρα πολύ ωραία η εκπομπή κι όταν ο Σάκης είπε ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος, πάμε να κάνουμε κάτι άλλο, για κάποιους λόγους ο Γιώργος έκανε αυτές τις δηλώσεις κι όλα αυτά. 

Αυτό δεν αλλάζει ούτε την αγάπη μου στο Γιωργάκη ούτε το θαυμασμό μου για το ταλέντο του. Είναι άξιος το ότι μεγάλωσε κάτω από αυτές τις συνθήκες και έχει αυτές τις ευαισθησίες. Απέχει από όλα αυτά που μπορούσε κανείς να έχει μπλέξει και μπράβο του που το κάνει.»

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Epsilon