Breaking News

Star Academy: Αποχώρησε ξαφνικά ο Ζαφείρης Παρασκευόπουλος (Επεισόδιο 25-4-2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρηση της Παμπίνας Κοντέα και της Έλενας Κορωναίου, ένας ακόμη παίκτης εγκατέλειψε το Star Academy. Ο λόγος για το Ζαφείρη Παρασκευόπουλο...

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη μπήκε στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας με αφορμή μια εκρηκτική στιγμή του. Η διευθύντρια του Star Academy έδειξε σε όλους ένα βίντεο στο οποίο ο Ζαφείρης Παρασκευόπουλος "εκτόξευσε" απίστευτες βpισιέs κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με συμπαίκτριά του.

Μάλιστα, εκνευρισμένη του είπε: "΄Έχεις δύο εναλλακτικές... η μία είναι να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις και η άλλη είναι να μείνεις εδώ αλλά για εμένα δεν θα είσαι...".

Ακολούθησε το live του περασμένου Σαββάτου στο οποίο η Ναταλία Γερμανού του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Από την πλευρά του ο διαγωνιζόμενος ζήτησε συγνώμη, ωστόσο, φαίνεται ότι επηρεάστηκε από την κατάσταση. Ο ίδιος δήλωσε στους συμπαίκτες του ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό το κλίμα που διαμορφώθηκε εναντίον του και αποχώρησε από το σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας.

Δείτε την αποχώρησή του στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 25 Απριλίου 2017.