Breaking News

Survivor: «Η Ειρήνη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει για τους Μαχητές...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, το χθεσινό επεισόδιο καθήλωσε και πάλι τους τηλεθεατές αφού έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.361.270 άτομα, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 61,5%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,9% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 45%.

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θ’ ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από την ομάδα των «Μαχητών». Ο Πάνος Αργιανίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι τρεις προτεινόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. 

Στο trailer για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον Στέλιο Χανταμπάκη να υποκύπτει σε απίστευτο "φάουλ" εναντίον της Ειρήνης Παπαδοπούλου...

 

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δείχνει να έχει αποκοπεί από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Τι μέλλει γενέσθαι με την πορεία της μέσα στο Survivor;

«Διαρροές εδώ και πάρα πολύ καιρό έλεγαν ότι δεν θα φύγει μόνο ένας από τους Μαχητές αλλά θα είναι δύο οι παίκτες. Η Ειρήνη είναι χάλια ψυχολογικά αλλά όπως βλέπετε κι εσείς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει για τους Μαχητές. Δικές μας πληροφορίες λένε - και σας το λέμε πάντα με κάθε επιφύλαξη - ότι οι Διάσημοι, σε μια επόμενη ψηφοφορία, το άτομο που θα στείλουν στους Μαχητές θα είναι η Ειρήνη, με την πρόφαση ότι η ίδια το θέλει. Το λέμε με κάθε επιφύλαξη διότι υπάρχει και μία εκκρεμότητα με το τι θα κάνει ο Μάριος (Ιωαννίδης)» είπε σήμερα η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή "La Biri Biri".