Breaking News

Το τελευταίο «αντίο» στους αδικοχαμένους αξιωματικούς του μοιραίου Χιούι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Σύμφωνα με το onlarissa.gr στις κηδείες του Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή θα παραστεί ο Υπουργός Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η κηδεία του Ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα θα γίνει από το Ι.Ν της Αναλήψεως στη Λάρισα στις 12 το μεσημέρι. Στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από το Ι.Ν του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη. 

Αύριο το απόγευμα θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ρέθυμνο, του υποστρατήγου  Ιωάννη Τζανιδάκη. Την ίδια μέρα, Παρασκευή, στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου, Ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας, ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ ο συγκυβερνήτης, υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής, ήταν νιόπαντρος. Είχε παντρευτεί τον περασμένο Αύγουστο. Όπως είπε η ρεπόρτερ της εκπομπής "Live U", σήμερα θα ταξίδευε για Ντουμπάι καθώς η γυναίκα του έμενε εκεί για επαγγελματικούς λόγους. 

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στο Γενικό Νοσοκομέιο της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν οι 4 σοροί των θυμάτων.  Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή του Star.