Breaking News

Ariana Grande: Επιστρέφει στο Manchester για φιλανθρωπική συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ariana Grande ενημέρωσε, μέσω κοινωνικών δικτύων, ότι θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ, προκειμένου να δώσει συναυλία στη μνήμη των 22 θυμάτων - μεταξύ των οποίων τα περισσότερα παιδιά - που σκοτώθηκαν από το τρομοκρατικό χτύπημα το βράδυ της Δευτέρας στο Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της.

«Δεν θα αφήσουμε να κερδίσει το μίσος» τονίζει χαρακτηριστικά η 23χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία καταγράφηκε συντετριμμένη, κατά την επιστροφή της στη γενέτειρά της, στην πόλη Boca Raton της Φλόριντα, αναβάλλοντας την παγκόσμια περιοδεία της.

Η συναυλία της Ariana Grande θα είναι φιλανθρωπική, προσφέροντας έτσι βοήθεια στις οικογένειες των θυμάτων.

«Η καρδιά μου, οι προσευχές μου και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για τα θύματα της επίθεσης του Μάντσεστερ και των αγαπημένων τους. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να απαλύνω τον πόνο που αισθάνεστε. Ωστόσο, απλώνω το χέρι και την καρδιά μου και όλα όσα μπορώ να δώσω σε εσάς, εάν θέλετε ή χρειάζεστε τη βοήθειά μου με οποιονδήποτε τρόπο» αναφέρει, ενώ επισημαίνει με έμφαση τη συμπόνια, την καλοσύνη, την αγάπη, τη δύναμη και την ενότητα που έδειξαν όλοι μετά την αιματηρή επίθεση της Δευτέρας.

Πηγή: Daily Mail