Breaking News

Έκρηξη Γιώργου Παπαδάκη για τον Μανώλη Καψή: «Δεν ξέρετε τι σας γίνετε και τι γράφετε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη προκάλεσε ένα κείμενο του Μανώλη Καψή, μέσα από το οποίο πέταξε "καρφιά" ότι ο δημοσιογράφος του Ant1 δικαιολογεί τη βία των τρομοκρατών.

«Εσύ είσαι υπέρ των μνημονίων εγώ είμαι κατά αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν νομιμοποιεί ή δεν προτρέπει κάποιους να καταλύσουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Η Δημοκρατία είναι Δημοκρατία και πρέπει να την προστατεύσουμε και πάνω από όλα αυτοί που έχουν δημόσιο λόγο και αμολάνε μια π@π@ρ@@ στο διαδίκτυο και στη συνέχεια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα φτιάχνουν και ένα άρθρο με τίτλο "Ο Φιλιππάκης, ο Παπαδάκης και οι άλλοι". Κι εγώ λέω, λοιπόν, "Οι Μανώληδες Καψήδες και οι άλλοι" , εξαιρώντας την υπόθεση του Γιώργου Φιλιππάκη του οποίου την ανάρτηση καταδικάσαμε χθες με κατηγορηματικό τρόπο» είπε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και συνέχισε: «Εγώ νομίζω ότι έχεις μυαλό... συγνώμη αλλά έκανα λάθος. Τσουβαλιάζεις και στοχοποιείς μ' αυτόν τον τρόπο; Ξέρετε αυτό είναι και ποινικά κολάσιμο κύριε Καψή και θα το σκεφτώ αν θα κινηθώ νομικά. Με στοχοποιείτε. Ξέρω τι είπα, δεν ξέρετε τι σας γίνετε και τι γράφετε!».

«Δες τη συνέντευξη με τον κύριο Τζανακόπουλο. Εξυπηρετούμε, λέει, το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για να στοχοποιήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ. Ε δε με χ@ζ@τ@ κι εσείς και ο Τζανακόπουλος κύριε Καψή!» κατέληξε φανερά εκενυρισμένος.


Στο άρθρο του στο capital.gr με τίτλο «Ο Φιλιππάκης, ο Παπαδάκης και οι άλλοι» ο Μανώλης Καψής αναφέρει:

«Ο πρώτος ήταν απροκάλυπτα χυδαίος. Ευχήθηκε να σκάσει βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα. (Και μετά είπε το απίθανο ότι δεν ήταν δημόσιο σχόλιο. Αυτό που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα!!! Αμετανόητος και ανόητος). Νομίζει ότι κάνει αντίσταση. Αντίσταση στα συμφέροντα, στις ελίτ και τους Γερμανούς. Και φυσικά στους γερμανοτσολιάδες. Είναι "χρυσαυγίτης", απλά δεν το ξέρει. Είναι παιδί της ρητορικής του μίσους και του διχασμού που έσπειραν οι Συριζαίοι και οι αγανακτισμένοι. Πως το έλεγαν τα παλικάρια; Ή εμείς ή αυτοί; Θα τους τελειώσουμε;

Ο δεύτερος είναι πιο πονηρός. Σχολίασε όμως ότι "κι εμείς δεν ζούμε καθημερινά μια τρομοκρατία;" Με αφορμή την επίθεση των τρομοκρατών στον Παπαδήμο. Η πολιτική στο ίδιο ζύγι με την ωμή βία. Ο συμψηφισμός. Γιατί φυσικά όταν υφίστασαι ασύμμετρη απειλή (τρομοκρατία) όλα τα μέσα αντίστασης είναι αποδεκτά (φάκελος βόμβα). Μία σου και μία μου... Έτσι δικαιολόγησε τη βία των τρομοκρατών και την σερβίρισε νομιμοποιημένη στο τραπέζι των τηλεθεατών. Πως το είπε και το άλλο; "Η ποσότητα ήταν μικρή, δεν ήθελαν να σκοτώσουν, να κάνουν θόρυβο ήθελαν." Σιγά τ' αυγά... δηλαδή.

Υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι δημοσιογράφοι. Άλλοι ακόμα πιο χυδαίοι, άλλοι ακόμα πιο πονηροί, όλοι όμως φορείς των ίδιων χρυσαυγίτικων απόψεων. Οπαδοί της "αντιμνημονιακής βίας" που ευλόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια.»