Breaking News

H «νέα» ζωή της Miley Cyrus: «Δεν έχω καπνiσει χόρτo τις τελευταίες 3 εβδομάδες...» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Miley Cyrus έγινε πασίγνωστη ως το γλυκό κορίτσι που πρωταγωνίστησε στην ταινία "Hannah Montana" το 2009. Στη συνέχεια άλλαξε ριζικά την εικόνα της, φιγουράροντας συχνά πυκνά στις gossip στήλες των ηλεκτρονικών - και όχι μόνο - μέσων ως... άτακτο κορίτσι.

Η τραγουδίστρια είχε ξαναμιλήσει στο παρελθόν για τη "σχέση" που είχε με τα vαpκωτικά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Billboard υποστήριξε ότι είναι "καθαρή" τις τελευταίες 3 εβδομάδες και όπως φαίνεται η επανασύνδεσή της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, τον ηθοποιό Liam Hemsworth, την έχει επηρεάσει θετικά. Ίσως ο χωρισμός τους το 2013 να ήταν και ο λόγος της "κατηφόρας" της...


«Αυτό είναι τρελό, αλλά δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες. Είναι το μεγαλύτερο διάστημα που το κάνω. Είμαι εντελώς "καθαρή" τώρα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Με τον Liam Hemsworth γνωρίστηκαν το 2013 και χώρισαν την ίδια χρονιά. Τον Απρίλιο του 2016 εθεάθησαν μαζί σε εστιατόριο και από τότε είναι μαζί.

«Έπρεπε να αλλάξω τόσο πολύ. Και η αλλαγή δεν ήταν εύκολη» είπε, αναφερόμενη στην επανασύνδεσή της με τον γοητευτικό Liam.


Πηγή: Daily Mail