Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 29, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Λεϊλά καταλήγει στο νεκροταφείο στην προσπάθειά της να βρει απαντήσεις για το παρελθόν του πατέρα της. Από την άλλη δηλώνει στον Αϊχάν ότι είναι αποφασισμένη να προστατέψει τον Κεμάλ.

Η Νιχάν, που έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί όσον αφορά τη σχέση της με τον Εμίρ, ενώ είναι αντίθετη στο γεγονός ότι η μητέρα της πηγαίνει τη Ντενίζ στη μητέρα του Εμίρ.

Ο Κεμάλ  λέει στη Νιχάν ότι ο Εμίρ γνωρίζει ότι ήταν μαζί πριν το ατύχημά της. Όταν η Νιχάν του αποκαλύπτει ότι ο Εμίρ την απείλησε με τη ζωή της Ντενίζ, ο Κεμάλ γίνεται έξαλλος και της λέει ότι θα τον σκοτώσει. Όμως, η Νιχάν προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

Αργότερα η Νιχάν πανικόβλητη ενημερώνει τον Κεμάλ ότι ο Εμίρ τα ξέρει όλα καθώς τους παρακολούθησε στο νοσοκομείο, μέσω κρυφής κάμερας, την οποία είχε τοποθετήσει σε ένα αρκουδάκι. Ο Κεμάλ τη συμβουλεύει να μείνει ψύχραιμη και της υπόσχεται ότι θα βρει τη λύση που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο. Παράλληλα οι γονείς του τον προτρέπουν να αγωνιστεί και να κάνει το καλύτερο για τη ζωή του χωρίς να φοβάται για το αν ο Εμίρ θα τους κάνει κακό...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 29ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (64ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ