Breaking News

Περράκη: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με το Μουρούτσο» - Τι είπε για τη Λάουρα Νάργες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν πήρε διαζύγιο με τον Μιχάλη Μουρούτσο, παρά το χωρισμό τους εδώ  και 4 χρόνια, αποκάλυψε η Αναστασία Περράκη στη Σάσα Σταμάτη, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Ολυμπιονίκη με τη Λάουρα Νάργες.

«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο και δεν θέλω να σου πω του λόγους, είναι πάρα πολύ προσωπικοί. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία. Έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις και έχει παγώσει εκεί" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε "Η σχέση μας είναι τυπική όσον αφορά το παιδί. Με το Μιχάλη έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης».

Για τη σχέση του Μιχάλη Μουρούτσου με τη Λάουρα Νάργες είπε: «Θεωρώ ότι είναι καλά για να είναι μαζί, νομίζω ότι δεν μου πέφτει λόγος. Στο μόνο που μου πέφτει λόγος είναι η σχέση μου καθαρά με το παιδί. Από τη στιγμή που το παιδί μου είναι χαρούμενο εγώ μένω εκεί. Έχει γίνει πρόσφατα ένα γεγονός. Ένα παιδάκι της είπε ότι η μαμά της συμμετέχει στο Survivor. Ήρθε στο σπίτι με κλάματα. Μου λέει "γιατί να μου το λένε εμένα αυτό. Δεν είναι η μαμά μου". Απλά εγώ προσπαθώ να της το περάσω με ένα τρόπο ότι δεν έγινε και κάτι. Μπορεί αυτό το παιδάκι να έκανε λάθος, να μην κατάλαβε».

Επίσης, δήλωσε ότι δεν της αρέσει το Survivor και δεν το βλέπει. Δείτε τη συνέντευξή της στο Πρωινό.