Breaking News

Πώς η Google ενισχύει τον τουρισμό στη Σαντορίνη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία εποχή όπου η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα μοιάζει με σκληρό αγώνισμα στον στίβο... του Survivor και νέοι και παλιοί επιχειρηματίες έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές αντιξοότητες, η Google Hellas με την πρωτοβουλία της Grow Greek Tourism Online ενίσχυσε με ψηφιακές γνώσεις τις τουριστικές επιχειρήσεις της Σαντορίνης, που μένουν ανοικτές όλο τον χρόνο.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της συνεργασίας και σε έναν πρώτο απολογισμό της, τονίστηκε ότι περισσότερες από 200 τουριστικές επιχειρήσεις αξιοποίησαν ήδη την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ειδικούς συμβούλους και να ενισχύσουν την προβολή της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο.

Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Google για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επαγγελματιών του τουρισμού, Grow Greek Tourism Online και της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας “Σαντορίνη Προορισμός όλο το χρόνο”.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να ζητήσει μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με έναν σύμβουλο του προγράμματος μέσω της φόρμας στη διεύθυνση g.co/greektourism/santorini

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του CNN Greece