Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ρεμπέτικα (Επεισόδιο 20-5-2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια ρεμπέτικη βραδιά, με αγαπημένα, διαχρονικά και κλασικά τραγούδια του είδους, εξελίχτηκε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το βράδυ του Σαββάτου 20 Μαΐου.

Ρεμπέτικες επιτυχίες μας χάρισαν ο συνθέτης Νίκος Πλατύραχος σε ρόλο-έκπληξη, αυτόν του τραγουδιστή, η Μόρφω Τσαϊρέλη, η Κατερίνα Τσιρίδου, ο τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος, η Ειρήνη Τουμπάκη, ο Βασίλης Προδρόμου, η Σάσα Παπαλάμπρου  και το συγκρότημα «Kompania», με σημαντική παρουσία και αναγνώριση και στο εξωτερικό.

Στις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς όταν τραγούδησαν ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μπέσυ Μάλφα και η Παρθένα Χοροζίδου και μας ταξίδεψαν στα μονοπάτια του ρεμπέτικου. Το δικό τους χρώμα στο αφιέρωμα έδωσαν χορευτές από το σύλλογο ΧΟΡΟΚΩΣ, οι οποίοι ταξίδεψαν ειδικά για την εκπομπή από την Κω, αλλά και τα μέλη της νεανικής χορωδίας του δήμου Λαυρεωτικής.

Την παρέα συμπλήρωσαν, μεταξύ άλλων, οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Πέτρος Καρσιώτης, Τάσος Παλαντζίδης, Άννα Βερούλη, Νίκος Μιχαλόπουλος, Βίβιαν Μπενέκου, Τάσος Γιαννόπουλος, Μπάμπης Χατζηδάκης, Αργύρης Πατακάκης και Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Προβολή: Alpha (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 20-5-2017)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο παραπάνω link του Alpha.  Tο βίντεο περιέχει όλα τα τραγούδια.