Breaking News

Survivor - Χαμός στο Πρωινό για τη Βαλαβάνη: «Από σκύλα έγινε γατούλα. Υπάρχει κατεύθυνση...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου - η οποία είπε ότι "η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι το πιο γλυκό κορίτσι στον κόσμο" και πως η εικόνα της στο Survivor είναι προϊόν μοντάζ - σχολίασε η τηλεοπτική παρέα του Πρωινού. Η ηθοποιός πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι η Βαλαβάνη θα στεναχωρηθεί πολύ όταν βγει και δει την εικόνα που έχει σχηματίσει για την ίδια το τηλεοπτικό κοινό, καθώς δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

«Δε γίνεται να τα ρίχνουμε όλα στο μοντάζ. Δηλαδή, κάθε φορά αυτό λέμε. Για το Χανταμπάκη λέμε για το μοντάζ, για το Χούτο για το μοντάζ, για την Ευρυδίκη για το μοντάζ. Μέχρι ένα σημείο ναι, προφανώς και γίνεται» είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Η Ευρυδίκη δεν είναι αυτό που λέει η Πηνελόπη. Εγώ θεωρώ ότι το προφίλ της το φτιάχνουν, μέσω του μοντάζ, τουλάχιστον τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η όμορφη, η καλή, ο Βασάλος της κάνει δώρα... » πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Τόσο καιρό ξέραμε ότι είναι σκύλα και τώρα είναι γατούλα. Με το Βασάλο πηγαίνει βόλτες, με το Ντάνο κάνει αγκαλιές, έχει αλλάξει. Φαίνεται ότι στην Ευρυδίκη υπάρχει κατεύθυνση...» συμπλήρωσε ο Τσουρός.

Δείτε το βίντεο.