Breaking News

Το πρώτο εξώφυλλο του Brad Pitt μετά το χωρισμό του από την Angelina Jolie (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη του φωτογράφιση μετά το χωρισμό του από την Angelina Jolie έκανε ο Brad Pitt, για τις ανάγκες της συνέντευξής του στο περιοδικό GQ.

Ο 53χρονος ηθοποιός φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει με τρία διαφορετικά εξώφυλλα.

Επίκεντρο στις πόζες του είναι τα γοητευτικά μπλε μάτια του, ωστόσο ο Pitt δεν χαμογελάει σε καμία φωτογραφία, επισημαίνει η Daily Mail.


Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για την αγάπη, την απώλεια και την πατρότητα, αλλά και για το πώς μπορεί να προχωρήσει κανείς στη ζωή του, όταν τα πάντα καταρρέουν.


Ο ηθοποιός εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ολοένα και πιο αδύνατος, γεγονός που "φουντώνει" τα σενάρια στις gossip στήλες ότι είναι αποτέλεσμα του διαζυγίου του με την Angelina Jolie και της έντονης δικαστικής διαμάχης για τα παιδιά, που αρχικά ακολούθησε.

Ωστόσο, η ζωή του δείχνει να πηγαίνει προς το καλύτερο, καθώς την περασμένη εβδομάδα τα έξι παιδιά του, μαζί με τις δύο νταντάδες τους, έμειναν μαζί του στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες.

Πηγή ανέφερε στο In Touch Weekly την περασμένη Τετάρτη ότι: «Ήταν ένα οικογενειακό δείπνο το οποίο ο Brad πραγματικά απόλαυσε. Ήταν το απόλυτο "χάος", καθώς όλα τα παιδιά ήθελαν να τρώνε διαφορετικά φαγητά και ο Brad είχε έναν σεφ για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες τους».

Επίσης τον περασμένο μήνα άλλη πηγή είπε στο Et Online, ότι μιλούσε απευθείας με τη Jolie, προκειμένου να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τα παιδιά τους.