Breaking News

To «Τούνελ» βρήκε στα Σεπόλια την 47χρονη μητέρα που αγνοούνταν από το Μάρτιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ραγδαία ήταν η εξέλιξη στο «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαΐου, σχετικά με την υπόθεση της 47χρονης μητέρας, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής από τις αρχές Μαρτίου και αναζητούσαν στην εκπομπή η κόρη της και η αδελφή της.

Όπως αναφέρει το σάιτ της Αγγελικής Νικολούλη (anikolouli.gr) οι πληροφορίες των τηλεθεατών οδήγησαν στα Σεπόλια, σ’ ένα ακατοίκητο σπίτι όπου βρισκόταν φυλακισμένη μια γυναίκα που έμοιαζε στην Τερέζα - Ζοζεφίνα Σόϊμπερ, Ελληνοαυστριακής καταγωγής. Για το σημείο αναχώρησαν άμεσα από το στούντιο η κόρη της και η αδελφή της, η μονάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ», ενώ ενημερώθηκαν και έφτασαν στο χώρο έγκαιρα και αστυνομικοί. Οι σκηνές που ακολούθησαν και που προβλήθηκαν αμοντάριστες στην εκπομπή, ήταν σοκαριστικές.

Η οικογένεια της 47χρονης γυναίκας αντίκρισε μια αλυσοδεμένη πόρτα σ’ ένα σκοτεινό σπίτι που την κρατούσε φυλακισμένη για μήνες ο σύντροφος της, ένας αλκοολικός και σκληρός άνδρας που την κακoποιούσε και εκείνη την ώρα δεν ήταν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί με φακούς στα χέρια προσπαθούσαν να εντοπίσουν ένα άνοιγμα φωνάζοντας παράλληλα την αγνοούμενη μητέρα. Κάποια στιγμή τους απάντησε επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα της. Η κόρη της, της ζητούσε να βγει έξω όπου την περίμεναν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Σέρνοντας κυριολεκτικά τα βήματα της η Τερέζα βγήκε σαν χαμένη από τη σκοτεινή φυλακή της...

Δείτε το βίντεο.