Breaking News

Τρόμος στο θέρετρο Puerto Banus με οδηγό που έπεσε σε πεζούς (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σκηνές τρόμου καταγράφει βίντεο στο θέρετρο Puerto Banús, στην περιοχή Nueva Andalucía, στα νοτιοδυτικά της Marbella, στην Ισπανία.

Ένα Audi SQ7, που φέρεται να είχε μεθυσμένο οδηγό, όρμησε πάνω σε πεζούς, τραυματίζοντας ένα βρέφος ηλικίας επτά εβδομάδων και τουλάχιστον πέντε άλλους.

Το περιστατικό συνέβη σε μια πεζοδρομημένη περιοχή, κοντά στο διάσημο Ocean Club. Κάποια στιγμή ο οδηγός βγήκε από το όχημα, όμως ξαναμπήκε, έκλεισε την πόρτα και προσπάθησε να απομακρυνθεί με το Audi, καθώς άκουσε τις σειρήνες των περιπολικών. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν κοντά στο περίφημο Golden Mile της Marbella, αφού πρώτα είχε προκαλέσει ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι πρώτες πληροφορίες χθες το βράδυ, που συνέβη το περιστατικό, ανέφεραν ότι ο οδηγός είναι ένας Βρετανός 22 χρονών, ωστόσο σημερινές πηγές κάνουν λόγο για 26χρονο ή 27χρονο. Επίσης συμμετοχή φέρεται να είχε και ένας δεύτερος Βρετανός ο οποίος, επίσης, συνελήφθη. Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στο δικαστήριο.


Οι Αρχές ερευνούν αν είχε σκοπό να πέσει πάνω στους πεζούς. Ένας αστυνομικός δήλωσε «Ένας άντρας βρετανικής καταγωγής, που πιστεύεται ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατία», προσθέτοντας ότι κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο της Daily Mail.