Breaking News

Survivor - Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που με πήρε τηλέφωνο ο Χανταμπάκης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η πρώην "Διάσημη" του Survivor Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν ισχύει ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης την πήρε τηλέφωνο για να της ζητήσει συγνώμη.

Η όμορφη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι της ζήτησε συγνώμη, ωστόσο αυτό έγινε στη συνέχεια καθώς ο πραγματικός λόγος που την πήρε τηλέφωνο ήταν για να διαπιστώσει αν είχε απαντήσει η ίδια σε ακόλουθό της στο Twitter, σε ερώτηση σχετικά με το Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς ο Χανταμπάκης φοβήθηκε ότι απάντησε κάποιος με ψεύτικο προφίλ.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε διαψεύσει στο Twitter τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος υποστήριξε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι ο Αγγελόπουλος είπε στους παίκτες των Διασήμων να κάνουν το Σταυρό τους και φώναξε και την κάμερα.

"Δεν θέλω να πω κάτι για το Στελιο, γιατί πραγματικά και ο Στέλιος προσπαθεί και παραδέχεται τα λάθη του. Η πρόφαση του τηλεφωνήματος ήταν αυτή. Μετά συζητήσαμε κάποια πράγματα και μου ζήτησε συγνώμη" τόνισε, μεταξύ άλλων, στο Πρωινό.

Για το Ντάνο είπε: "Μου συμπαραστάθηκε. Το εκτίμησα πάρα πολύ. Θα ήθελα να κερδίσει ο δυνατός, ο Γιώργος. Ε, αφού είναι ο πιο δυνατός παίκτης".

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Ant1 για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι.