Breaking News

Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής του Survivor (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα κενά, στην ανακοίνωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες, συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της, σχετικά με τη διαδικασία που θα τηρηθεί στο Survivor μέχρι τον τελικό. Δείτε αναλυτικά:

Στον ημιτελικό θα περάσουν 3 παίκτες: Οι δύο θα είναι ο νικητής της πρώτης ασυλίας, ο Μάριος Ιωαννίδης και ο νικητής της δεύτερης ασυλίας στο αγώνισμα που θα δούμε την Κυριακή.

Από τους υπόλοιπους 3 θα αποχωρήσει ο ένας την Κυριακή, στο τελευταίο "Συμβούλιο του Νησιού", βάσει της κατάταξης δημοφιλίας των παικτών που προέκυψε από την 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Μετά την αποχώρηση, οι δύο παίκτες που συνεχίζουν ουσιαστικά γίνονται υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τη Δευτέρα θα γίνει νέα ψηφοφορία στην οποία το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει τον έναν από τους δυο παίκτες που θα πάει στον ημιτελικό, μαζί με τους δύο που πήραν την ασυλία.

Την Τρίτη στον ημιτελικό θα γίνει νέα ψηφοφορία για τους 3 παίκτες, από την οποία θα προκύψουν οι δύο φιναλίστ του τελικού.

Την Τετάρτη θα γίνει ο τελικός με τους δύο φιναλίστ και μέσα από νέα ψηφοφορία θα αναδειχθεί ο νικητής, που θα πάρει το χρηματικό έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.