Breaking News

Ευτυχισμένη μαμά η Beyonce - Έφερε στον κόσμο τα δίδυμά της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ευτυχισμένοι γονείς είναι ξανά η Beyonce και ο σύζυγός της Jay Z, με τα αμερικανικά μέσα να μεταδίδουν μάλιστα ότι η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγή είπε στο περιοδικό People: "Η Bey και ο Jay είναι ενθουσιασμένοι και έχουν αρχίσει να μοιράζονται τα νέα με την οικογένεια και τους πιο κοντινούς φίλους τους".

Η είδηση μεταδίδεται επίσης στα περιοδικά "Us Weekly" και "Entertainment Weekly", προσθέτει η Daily Mail.

Το φύλο των μωρών δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ η Beyonce και ο Jay Z δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τη γέννηση τους, με κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η Beyonce παντρεύτηκε τον ράπερ Jay Z (το πραγματικό όνομά του είναι Shawn Carter) το 2008, μετά από πενταετή σχέση.  Το ζευγάρι έχει, ήδη, μια κορούλα, την  5χρονη Blue Ivy.

Η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ της στην οποία πόζαρε κρατώντας την φουσκωμένη κοιλιά της. Στη λεζάντα είχε γράψει: «Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και την ευτυχία μας. Έχουμε ευλογηθεί δύο φορές. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για το ότι η οικογένειά μας θα αυξηθεί κατά δύο μέλη και σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας».