Breaking News

«Η Αλίκη πέρασε στεναχώριες και πίκρες αλλά δεν μπορούσε να τις εκφράσει δημοσίως...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον επόμενο μήνα συμπληρώνονται 21 χρόνια από το θάνατό της και ο κόσμος συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για οτιδήποτε έχει σχέση με τη μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό.  Στην κάμερα της εκπομπής "La Biri Biri" μίλησε ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε:

«Όταν έσβηναν τα φώτα η Αλίκη ήταν, μπορώ να πω, δισυπόστατη. Ήταν απλή και δαιδαλώδης, προσιτή και απόμακρη, ήρεμη και ανταριασμένη. Ήταν η μεγάλη προσωπικότητα, η σταρ, η βεντέτα, αλλά όταν βρισκόταν στον περίγυρο τον οικογενειακό ήταν η παιδούλα. Τόσο απλό κοριτσάκι... σκεφτείτε όταν πηγαίναμε με τη γυναίκα μου στο Θεολόγο, έλεγε στη γυναίκα μου "Τον αδερφούλη μου θα τον περιποιηθώ εγώ, εσύ δεν θα κάνεις τίποτα". 

Ήταν εργασιομανής. Συγχωρούσε την πρώτη και ίσως τη δεύτερη φορά. Τρίτη φορά δεν συγχωρούσε. Απεχθανόταν τους κόλακες και τους τεμπέληδες.

Ήταν υποχρεωμένη ορισμένες φορές να υποκρίνεται. Πέρασε στεναχώριες, πίκρες αλλά δεν μπορούσε να τις εκφράσει δημοσίως. Έπρεπε να βγαίνει έξω και να χαμογελάει. Όταν έκλεινε η εξώπορτα τότε μπορεί να έκλαιγε, μπορούσε να αλλάζει έκφραση, να πέσει στην αγκαλιά της μάνας, τη δικιάς μου ή του αδερφού μου και να μας πει τι την απασχολούσε.

Με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν από έpωτα και χώρισαν πολιτισμένα. Μετά το χωρισμό τους συνεργάστηκαν δυο φορές και η συνεργασία τους ήταν εκπληκτική.»

Επίσης απάντησε σε όσους μιλούν τον τελευταίο καιρό για την ηθοποιό, ενώ διέψευσε τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου που είπε ότι η Αλίκη, πριν πεθάνει, φώναξε στο δωμάτιο του νοσοκομείου "Θέλω να ζήσω". «Δεν φώναξε ποτέ η Αλίκη "θέλω να ζήσω". Αφού λέγαμε ή δεν ξέρει τι έχει ή το κρύβει για να μη μας στεναχωρήσει» τόνισε.

Για τη Ροζίτα Σώκου, η οποία σε ερώτηση αν θα έκανε σήμερα καριέρα η Αλίκη απάντησε "Νομίζω καλύτερα που πέθανε", είπε: «Την απαλλάσσω τη Ροζίτα Σώκου λόγω ηλικίας. Δεν επιτρέπεται να τα λέει αυτά, γιατί έχει κάνει μεγάλα λάθη στη ζωή της και το μεγαλύτερο λάθος της... ότι ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Epsilon.