Breaking News

Η συγκίνηση της Χριστίνας Λαμπίρη για το χαμό της Νανάς Καραγιάννη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φορτισμένη συναισθηματικά εμφανίστηκε η Χριστίνα Λαμπίρη στην έναρξη της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια μίλησε για την πρώην συνεργάτιδά της, Νανά Καραγιάννη, που βρέθηκε νεκρή από τον πατέρα της στο διαμέρισμά της το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

«Αισθανόμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική "αναχώρηση" της Νανάς Καραγιάννη. Ένα κορίτσι που επί 10 χρόνια πάλευε με τη φρικτή, τρομερή ασθένεια της νευρικής ανορεξίας. Με το Θοδωρή (Ρακιντζή) είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε το 2008 - 09, στα πρώτα δύσκολα χρόνια. Ένα παιδί που ήταν χαρά και κέρδος να το έχεις στην παρέα σου» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Εμείς θέλουμε πάντα να θυμόμαστε τους ανθρώπους στα μεγάλα, στα σπουδαία. Εκεί που την απολαμβάναμε και στο ραδιόφωνο μαζί με το Δημήτρη Παπανώτα σε εξαιρετικά δίδυμα. Εξαιρετική ραδιοφωνική παραγωγός, ένα κόσμημα για τη δημοσιογραφία που, βέβαια, δεν μπόρεσε να τα βάλει καθόλου με το θηρίο της νευρικής ανορεξίας, με το τέρας αυτό, την ασθένεια που τρώει πολλά νεαρά κορίτσια».

Δείτε το βίντεο.