Breaking News

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης: 1-4 - Έγραψαν ιστορία «Βασίλισσα» και Ρονάλντο (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έγραψε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου η Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Champions League, στο Κάρντιφ της Ουαλίας.  

Η «Βασίλισσα» νίκησε με 4-1 τη Γιουβέντους με δύο γκολ του Ρονάλντο στο 20΄ και στο 64΄ και ένα των Κασεμίρο (61΄) και Ασένσιο (90΄) και κατέκτησε το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για 12η φορά στην ιστορία της (σε 15 τελικούς), για 2η συνεχόμενη χρονιά και για 3η την τελευταία 4ετία! Εκπληκτικό το γκολ του Μάντζουκιτς στο 27', με το οποίο η Γιουβέντους ισοφάρισε σε 1-1.


Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε για 5η συνεχή χρονιά πρώτος σκόρερ και για 6η συνολικά, αφήνοντας πίσω τον Λιονέλ Μέσι.


Από την άλλη η Γιουβέντους απογοήτευσε τους φίλους της καθώς έχει χάσει και στους 2 τελικούς που βρέθηκε τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ συνολικά έχει 7 χαμένους τελικούς σε 9 συμμετοχές.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάλι (66' Κουαδράδο), Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (70' Μαρκίζιο), Ντάνι Άλβες, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (78' Λεμινά), Ιγκουαΐν.

Ρεάλ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (89' Μοράτα), Μόντριτς, Ίσκο (82' Μάρκο Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Μπέιλ).
*κόκκινη 85' Κουαδράδο