Breaking News

Καλιφόρνια: Χάος σε αυτοκινητόδρομο μετά από κλωτσιά μοτοσικλετιστή σε αυτοκίνητο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κλωτσιά ενός μοτοσικλετιστή σε ένα ασημί σεντάν, στη λεωφόρο Newhall της Καλιφόρνιας, κοντά στη Santa Clarita, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου θέλησε να πάρει εκδίκηση και προσπάθησε να κλείσει το δρόμο στον μοτοσικλετιστή, αλλά την "πάτησε" ο ίδιος καθώς έχασε τον έλεγχο και, αφού έπεσε πάνω στο διαχωριστικό του δρόμου, στη συνέχεια συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι. Τελικά, μετά από στροφή 360 μοιρών, το σεντάν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο των Los Angeles Times, ο οδηγός από το φορτηγάκι τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο μοτοσικλετιστής, που δεν σταμάτησε και απομακρύνθηκε από το σημείο, αναζητείται από τις αρχές.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη. Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι, πριν γίνουν συλλήψεις, πρέπει να έχουν και την κατάθεση του μοτοσικλετιστή.

"Θα μπορούσε να συμβεί μια φρικτή τραγωδία και να πληγούν περισσότεροι άνθρωποι. Πρέπει να ακούσουμε την άποψη του μοτοσικλετιστή για να δούμε τι οδήγησε σ' αυτό το συμβάν. Δεν είμαστε σίγουροι τι συνέβη πριν" είπε χαρακτηριστικά.


Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο οδηγός μπήκε απότομα στην αριστερή λωρίδα, ο μοτοσικλετιστής εκνευρίστηκε και έριξε κλωτσιά στο αυτοκίνητο και ακολούθησε το χάος...

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο του CBS.