Breaking News

Πρίγκιπας Harry: «Κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρίγκιπας Harry δεν είχε κρύψει ποτέ στο παρελθόν την έλλειψη επιθυμίας του να αναλάβει καθήκοντα βασιλιά, όμως τώρα δηλώνει ότι κανένας στην οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου και του αδελφού του William, δεν επιθυμεί να το κάνει.

«Υπάρχει κάποιος από τη βασιλική οικογένεια που να θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα; Δεν το νομίζω, αλλά θα εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας την κατάλληλη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o 32χρονος πρίγκιπας επέκρινε, επίσης, τη σκληρή απόφαση της βασιλικής οικογένειας να τον βάλει να περπατά, σε ηλικία 12 ετών, πίσω από το φέρετρο της νεκρής μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, λέγοντας: «Από κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ζητηθεί να το κάνει».


Στη συνέντευξη, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Βρετανία, όπως και άλλες χώρες, εξακολουθούν να χρειάζονται «τη μαγεία» της μοναρχίας.

«Η μοναρχία είναι μια δύναμη για καλό και θέλουμε να συνεχίσουμε τη θετική "ατμόσφαιρα" που έχει πετύχει η Βασίλισσα για πάνω από 60 χρόνια. Συμμετέχουμε στον εκσυγχρονισμό της βρετανικής μοναρχίας. Δεν το κάνουμε αυτό για εμάς, αλλά για το γενικότερο καλό των ανθρώπων» τόνισε ο πρίγκιπας Harry.


Πηγή: Daily Mail