Breaking News

Δύο νεκροί από πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχοινιά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ψεκαστικό ελικόπτερο, που πραγματοποιούσε αεροψεκασμούς, κατέπεσε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στον υδροβιότοπο στην περιοχή του Σχοινιά Αττικής.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν 3 άτομα. Το tweet του Πυροσβεστικού Σώματος ανέφερε: "Απεγκλωβισμός δύο ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από ψεκαστικό ελικόπτερο, μετά από πτώση  του στον υδροβιότοπο του Σχοινιά".


Ο ένας από τους επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος, ενώ οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ότι είναι νεκροί.

Το ιδιωτικό ελικόπτερο είχε μισθωθεί από την περιφέρεια Αττικής, για ψεκασμούς για κουνούπια. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου στην ΕΡΤ1, το ελικόπτερο είχε τελειώσει τους ψεκασμούς, όμως ένας φοιτητής ζήτησε από τον πιλότο να κάνουν μια βόλτα στην περιοχή. Το ίδιο ζήτησε και ο υπάλληλος ασφαλείας του κωπηλατοδρομίου, δίπλα στον υδροβιότοπο.

Πληροφορίες θέλουν το ελικόπτερο να έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ. Νεκροί είναι ο χειριστής του ελικοπτέρου και ο υπάλληλος ασφαλείας, ενώ ο φοιτητής νοσηλεύεται τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου.

Δείτε το ρεπορτάζ από την ΕΡΤ1.