Breaking News

Σόου Ροναλντίνιο στη Μύκονο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με καπνογόνα και δυνατά χειροκροτήματα συνοδεύτηκε η άφιξη του Ροναλντίνιο στο Super Paradise. Ο μάγος της μπάλας βρέθηκε στο διάσημο beach bar της Μυκόνου, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Heineken Champions Voyage. Πρόκειται για μια διοργάνωση όπου περισσότεροι από 500 ποδοσφαιρόφιλοι από όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων διασημότητες της στρογγυλής θεάς και δημοσιογράφοι, επιβιβάζονται σε κρουαζιερόπλοιο για να παρακολουθήσουν εν πλω τον τελικό του Champions League. 

Φετινός προορισμός (όπως και για τα δύο επόμενα χρόνια), η Μύκονος και επίσημος προσκεκλημένος, ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας. Φορώντας βερμούδα, t-shirt και σαγιονάρες, ο Βραζιλιάνος έπαιξε ποδόσφαιρο στην άμμο μαζί με τον αδελφό του και τον βετεράνο τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη. 

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση το Χρήστο Φερεντίνο, τους παρουσιαστές Γιώργο Μαυρίδη και Γιώργο Λέντζα, τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη και τη Βάσω Στασινού. Μετά την εκδήλωση στο Super Paradise, το πρόγραμμα του Heineken Champions Voyage περιλάμβανε πάρτυ στο Cavo Paradiso.

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV.