Breaking News

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για το Survivor στο «The 2Night Show» (15/6/2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Στέλιο Χανταμπάκη υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "Τhe 2night Show", το βράδυ της Πέμπτης 15  Ιουνίου.

O πρώην παίκτης των Διασήμων αναφέρθηκε στη ζωή του και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ, όπως ήταν επόμενο, η συζήτηση είχε επίκεντρο την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για το φανατισμό μερίδας του τηλεοπτικού κοινού και για την επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του στα κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και ο ίδιος ο μικρός γιος του, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πήρε πάρα πολύ μεγάλη διάσταση και πολύ λάθος κατεύθυνση όλο αυτό το πράγμα. Τόσο λάθος που νομίζω ότι και τα παιδιά τα ίδια που έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση θα απορήσουν όταν βγουν. Τι να βγω να απαντήσω... ότι δεν είμαι ελέφαντας; Αν ένα παιδί βγει και πει ότι εγώ του έκανα τέτοια πράγματα, πάρα πολύ αντρίκεια θα ψάξω εγώ να τον βρω, να του ζητήσω συγνώμη και να του ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτές οι προθέσεις μου» είπε χαρακτηριστικά ο Χανταμπάκης.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι μίλησε πρόσφατα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και της ζήτησε συγνώμη για όσα την ενόχλησαν από τη στάση του.

Για το Γιώργο Αγγελόπουλο είπε: «Ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι είχε θέμα οικονομικό ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ήταν το μόνο πράγμα που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ένας τόσο δυνατός άνθρωπος, που μου είχε μεταφέρει αυτό. Άρα θα ήθελα να τα πάρει (τα χρήματα) κάποιος - είτε ο Γιώργος είτε κάποιος άλλος που ίσως δεν μου το είχε εκμυστηρευτεί αυτό - που να τα έχει ανάγκη. Είναι τόσο σημαντικός ο διπλανός σου όταν σου δίνει ένα ψάρι. Εγώ με τον Αγγελόπουλο κοιμόμουν κεφάλι με κεφάλι. Όταν βρεχόντουσαν τα πόδια του, ανέβαινε και ήμασταν σαν να φιλιόμαστε. Κι όταν έβρεχε από την άλλη πλευρά, ανέβαινα εγώ προς αυτόν».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.