Breaking News

Η ταινία του 2017 που μπήκε στην πρώτη δεκάδα του παγκόσμιου box office όλων των εποχών (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αν και το 2017 δεν έχει φύγει και υπάρχει "δρόμος" ακόμη, για ακόμη μία χρονιά φαίνεται να μην υπάρχει η απάντηση που θα ρίξει από την κορυφή το «Avatar» (2009) και τον «Τιτανικό» (1997).

Η τελευταία φορά που δημιουργήθηκαν προσδοκίες ήταν με την ταινία «Star Wars: The Force Awakens - Η δύναμη ξυπνά» (2015), η οποία ναι μεν κατέρριψε επιμέρους ρεκόρ στην Αμερική, ωστόσο στο παγκόσμιο box office όλων των εποχών σταμάτησε στην τρίτη θέση.

Ωστόσο, το 2017 δύο ταινίες τα πήγαν αρκετά καλά. Και οι δύο προσπέρασαν το «Iron Man 3» (2013) που βρισκόταν στη 10η θέση.

• Η ταινία «Beauty and the Beast - Η πεντάμορφη και το τέρας», που έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Μαρτίου, έχει πλασαριστεί πλέον στη 10η θέση.


• Ακολουθεί στην 11η θέση το «The Fate of the Furious (Fast & Furious 8) - Μαχητές των δρόμων 8», που κυκλοφόρησε στις αίθουσες της χώρας μας στις 13 Απριλίου.


Δείτε τη λίστα με τις πρώτες 20 ταινίες στο παγκόσμιο box office όλων των εποχών, η οποία παραμένει σχεδόν η ίδια, σε σχέση με τον περασμένο Νοέμβριο.


Πληροφορίες από το: boxofficemojo.com