Breaking News

«Δύο Ξένοι»: Η εξέλιξη της σειράς στα επεισόδια του 3ου κύκλου που δεν είδαμε ποτέ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ρομαντική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημητρίου Αποστόλου προβλήθηκε στο Mega την περίοδο 1997 - 1999.

Αποτελείται από 59 επεισόδια αλλά στις επαναλήψεις του καναλιού προβάλλονται μόλις τα 58, καθώς το ένα από αυτά δεν έχει ξαναπαιχτεί λόγω της άσχημης γλώσσας που περιέχει (απαγορεύθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης το επεισόδιο 41).

Η σειρά «Δύο Ξένοι» εξιστορούσε τον έpωτα του σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος) και της τηλεπαρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής "Πρωινό χαμόγελο" Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια) μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και μια προσπάθεια να κρύψουν τον έpωτα τους από τους άλλους, αλλά πολλές φορές και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η σειρά έριξε απότομα τίτλους τέλους, παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα 3ος κύκλος. Οι δύο σεναριογράφοι είχαν στο μυαλό τους ένα φινάλε τελείως διαφορετικό από αυτό που είδαμε, με την προβολή ακόμη 9 επεισοδίων.

Στον 3ο κύκλο, στα επεισόδια που δεν γυρίστηκαν ποτέ, ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς και η Μαρίνα Κουντουράτου θα μετακόμιζαν στο Λονδίνο...

Στο Λονδίνο ο σκηνοθέτης και καθηγητής υποκριτικής ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις και κερδίζει την αναγνώριση που αποζητούσε. Τα δίδυμα μεγαλώνουν και βρίσκονται εσώκλειστα σε σχολείο επιπέδου. Όσο για τη Μαρίνα... ανακαλύπτει μια τελείως διαφορετική πλευρά του εαυτού της. Έτσι, από μία χαμηλής μόρφωσης γυναίκα και παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ελαφρού περιεχομένου, μετατρέπεται σε κουλτουριάρα.

Ωστόσο, η ρουτίνα μπαίνει στη ζωή τους και διαλύει τη σχέση τους. Η Μαρίνα επιστρέφει στην Αθήνα, ενώ εκείνος παραμένει στο Λονδίνο και η συνέχεια ανατρέπει τα πάντα...

Δείτε τη συνέχεια στον 3ο κύκλο, στο βίντεο από την εκπομπή "La Biri Biri"...