Breaking News

Γνωστός ηθοποιός τραυματισμένος και ημιλιπόθυμος σε καταρράκτη της Ταϊλάνδης - 3 ημέρες χωρίς φαγητό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς, μετά την πτώση του στους καταρράκτες Khun Si, στο νησί Koh Samui, στην Ταϊλάνδη. Παρέμεινε στο σημείο παγιδευμένος για 72 ώρες, χωρίς φαγητό.

Πρόκειται για τον Paul Nicholls, που έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Joe Wicks στην τηλεοπτική σειρά "EastEnders" του BBC.

 Ο 38χρονος γλίστρησε σε ένα βράχο, προσπαθώντας να τραβήξει μία selfie και χτύπησε στο γονάτο του, με αποτέλεσμα να παραμείνει ακινητοποιημένος. «Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός» είπε σοκαρισμένος.


Τα σωστικά συνεργεία τον βρήκαν μετά από τριήμερη αναζήτηση. Τους ειδοποίησε ένας ντόπιος, που βρήκε εγκαταλελειμμένη τη μοτοσικλέτα του. Βρέθηκε με το πόδι του σπασμένο σε μισολιπόθυμη κατάσταση και υπέφερε από υποθερμία και μόλυνση.


Ωστόσο η δοκιμασία του συνεχίστηκε. Σύμφωνα με τη Daily Mail, αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε μια άλλη κλινική σχεδόν αμέσως, αφού οι γιατροί του νησιού προσπάθησαν να χρεώσουν με 13.000 λίρες το βράδυ, τη θεραπεία του.


Μια πηγή επιβεβαίωσε ότι η χειρουργική επέμβαση θα κοστίσει 90.000 λίρες στο Koh Samui. Πληροφορίες θέλουν τη βρετανική πρεσβεία να εξετάζει εάν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση αμέσως ή μπορεί να μεταφερθεί πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: Daily Mail