Breaking News

Η απάντηση της Ιακωβίδου για την αγωγή που κατέθεσε η Μενεγάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της, πριν λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Τάνια Ιακωβίδου.

Η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στην αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή "'Ελένη", ωστόσο, η Μενεγάκη θεώρησε ότι χρησιμοποίησε απρεπείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της και έτσι κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα, κατά της δημοσιογράφου.

Η Τάνια Ιακωβίδου τόνισε ότι δεν μετανιώνει για όσα δήλωσε. «Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να δέχεσαι την κριτική. Δεν ήθελα να τη θίξω προσωπικά, έθιξα επαγγελματικές συμπεριφορές και τίποτα άλλο. 'Έχει ο καθένας το δικαίωμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη και από κει και πέρα η δικαιοσύνη θα κρίνει» είπε.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Έκρινα την επαγγελματική διαδικασία του να μείνει ένας άνθρωπος χωρίς δουλειά ξαφνικά και τίποτα άλλο, ούτε το προσωποποιώ απέναντι στον κύριο Γκουντάρα. Θεωρώ ότι με την κριτική μου προσπάθησα να καλύψω όχι προσωπικά τον κύριο Γκουντάρα, αλλά τους συναδέλφους μας που μένουν καθημερινά χωρίς δουλειά».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Epsilon.