Breaking News

«Έθνος» και «Ημερησία» στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη που αποκτά και... αεροπορική εταιρία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη πέρασε η εφημερίδα Ημερησία αλλά και οι δύο εκδόσεις του Έθνους, καθημερινή και κυριακάτικη, στον πλειστηριασμό που έγινε την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Όπως δημοσιεύουν τα parapolitika.gr, ο τίτλος της Ημερησίας πουλήθηκε έναντι 580.000 ευρώ, ενώ οι τίτλοι του Έθνους έναντι 3.000.000 ευρώ. Η εταιρεία παραγωγής ΑΝΩΣΗ πέρασε στην ιδιοκτησία του δικηγόρου Αθηνών Χρήστου Χατζαρίδη. Τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία της ΠΗΓΑΣΟΣ τα οποία δεν μεταβιβάστηκαν θα βγουν εκ νέου σε πλειστηριασμό τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επεκτείνει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και στους... αιθέρες. Ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε την αεροπορική εταιρεία Northern Wings. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημά του ανέλαβε ο εκτελεστικός διευθυντής της Dimera, εταιρείας των media του επιχειρηματία, Άρτουρ Νταβιντιάν. Αντιπρόεδρος είναι η επίσης στενή συνεργάτιδα του ομογενούς επιχειρηματία, Μαρία Γκοντσάρεβα, και μέλος ο νομικός του σύμβουλος Κωνσταντίνος Φωτιάδης.