Breaking News

Απόψε το μεγάλο φινάλε των «Συμμαθητών» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήρθε η ώρα για την αποφοίτηση των «Συμμαθητών», που δίνουν τις τελευταίες εξετάσεις τους στον έpωτα, τη φιλία και τη ζωή, σε ένα διπλό επεισόδιο, όπου οι αλήθειες αποκαλύπτονται σαν κύματα και κανείς δεν ξέρει που θα βρεθεί στο τέλος...

Το μεγάλο φινάλε της σειράς, που ξεκίνησε βασισμένη στο πολυβραβευμένο και επιτυχημένο φορμάτ "Los Graduados", της εταιρείας παραγωγής Telefe και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, θα προβληθεί στον Ant1 σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου, στις 20.00.


Κάθε «αποφοίτηση», έχει έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα... Έτσι και οι «Συμμαθητές» στο τελευταίο γύρισμα για τη σειρά, με το που έκλεισαν οι κάμερες, γιόρτασαν στο πλατό, μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης αλλά και πειραγμάτων καθώς έλαβαν όλοι τα «απολυτήριά» τους, δια χειρός του σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλου. 

Ηθοποιοί, συντελεστές και παραγωγοί βρέθηκαν για τελευταία φορά στο πλατό και το διασκέδασαν πραγματικά με την καρδιά τους, ενώ ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι που ήταν μέρος αυτής της όμορφης τηλεοπτικής παρέας.

Η Νίκη Λάμη, η οποία ξεχώρισε για τον ρόλο της Σεσίλια, είπε στην «Espresso»: «Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη. Ωστόσο, παράλληλα με το πάρτι που γινόταν για τις ανάγκες του γυρίσματος, κάναμε κι εμείς το δικό μας αποχαιρετιστήριο».

Η σειρά ολοκληρώνεται με τον γάμο της Μαριλένας, αλλά πριν από το happy end η αγωνία θα κορυφωθεί με τις σκηνές στις οποίες ο Ανδρέας προσπαθεί με τις κασέτες να ξαναθυμίσει στη Μαριλένα τον μεγάλο έpωτα που μοιράστηκαν και να διαλέξει αυτόν αντί για τον Δημήτρη (Κώστας Καζάκος).

"Μετά από κάθε λογής δοκιμασίες και προκλήσεις, οι «Συμμαθητές» μας, πέρασαν με επιτυχία τις «εξετάσεις της ζωής». Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και «καλή σταδιοδρομία»!" αναφέρει η ανακοίνωση του Ant1...