Breaking News

Πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Νέων Ανδρών - Γκάλης: «Ένα υπέροχο δώρο γενεθλίων» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εθνική Νέων Ανδρών συνέχισε την τρελή πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Κρήτης, νίκησε και το Ισραήλ με 65 - 56 στον τελικό και έφτασε άξια στην κορυφή της Ευρώπης.

Το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έπαιξαν με ψυχή, προσθέτοντας τη δική τους σελίδα στο βιβλίο της πλούσιας ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ, ανήμερα των γενεθλίων του Νίκου Γκάλη ο οποίος έγραψε στο Facebook:

"Πολλά Συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων Ανδρών που κατέκτησε το Eurobasket U20 και μου χάρισε ένα υπέροχο δώρο γενεθλίων! Ευχαριστώ όλους όσους με θυμήθηκαν σήμερα και γέμισαν το inbox μου με υπέροχες ευχές! Να είστε όλοι καλά!".


"Ακόμα μια χρυσή γενιά του ελληνικού μπάσκετ, μας κάνει υπερήφανους" ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Twitter.


Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Λούντζης 12 (2), Μιλεντίγιεβιτς, Κόνιαρης 15 (5), Φλιώνης 2, Καρράς 6, Σκουλίδας, Δίπλαρος 8 (1), Αγραβάνης, Χρηστίδης 9, Χαραλαμπόπουλος 10 (2), Μουράτος 3, Τάταρης.

Ισραήλ (Κάτας): Άρτζι 7 (1), Μπένι, Ρούινα, Μόσκοβιτς, Μπλατ 10, Χούμπερ 4, Ραμπίνοβιτς, Σαπίρ, Ναβόν 7 (1), Κόπερμπεργκ 5, Νάτσια, Ζούσμαν 23 (5).

Τα δεκάλεπτα: 9-16, 26-23,  48-41,  65-56

Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα από τον τελικό.