Breaking News

Αληθινή μαχήτρια ζωής η Shannen Doherty (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου πριν δύο μήνες η Shannen Doherty είχε ανακοινώσει κάτι, που χαροποίησε τους σχεδόν 1 εκατ. διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τη μάχη της ενάντια στον καρκίνο.

Συγκεκριμένα είχε γράψει στο προφίλ της:  «Στιγμές. Συμβαίνουν. Σήμερα ήταν και είναι μια στιγμή. Τι σημαίνει ύφεση; Άκουσα αυτή τη λέξη και δεν έχω ιδέα πώς να αντιδράσω. Καλά νέα; ΝΑΙ. Όπως γνωρίζει κάθε μέλος της οικογένειάς μου, τα επόμενα πέντε χρόνια είναι καθοριστικής σημασίας. Οι επανεμφανίσεις συμβαίνουν συχνά».

«Για την ώρα... ύφεση. Πάω να αναπνεύσω» πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός, που επισήμανε, επίσης, ότι θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και θα παίρνει για τα επόμενα πέντε χρόνια ένα χάπι, που έχει παρενέργειες.

Δύο μήνες μετά, τα μαλλιά της Shannen μεγάλωσαν και η ίδια δείχνει χαρούμενη δίπλα στα πρόσωπα που τη στήριξαν και στον σύζυγό της, Kurt Iswarienko, που της έδινε κουράγιο από την πρώτη στιγμή.

Στις 22 Ιουνίου ο σύζυγός της είχε γενέθλια και η ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Χρόνια πολλά για τον σύντροφο της ψυχής μου που με κάνει να γελάω καθημερινά. Σε θαυμάζω, σε σέβομαι και σε αγαπώ. Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου».


Δείτε μερικές ακόμη από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, το τελευταίο διάστημα.

I think my husband and I are morphing into each other..... #twins #curlyhairdontcare #tulum @kurtiswarienko

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις


Happy birthday to the beautiful fantastic @florenceazria You are such an incredible lady. Big heart and kind soul. Love you. With @simoneharrer my soul sister.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις


Mexico with familia.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις



Το βίντεο από το χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής της.