Breaking News

Survivor: Η συνέντευξη του Μάριου στην Ελεονώρα Μελέτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης,  που ήρθε δεύτερος στον τελικό του Survivor αλλά κέρδισε την εκτίμηση όλων με την μαχητικότητα και το πείσμα του να επανέρθει μετά τον τραυματισμό του, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Μάριος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον τραυματισμό του, ενώ, όπως όλοι οι πρώην Μαχητές, κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το λόγο που ψήφισαν το Γιώργο Αγγελόπουλο να πάει στην άλλη ομάδα.  Προκάλεσε αντίδραση η τάση του να προσπαθεί από την αρχή να επιβληθεί σε 12 διαφορετικούς χαρακτήρες, τόνισε, μεταξύ άλλων. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί του. «Συγχαρητήρια στο Γιώργο, είναι πολύ δυνατός παίκτης και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τη φράση του για τη Λάουρα για "τον κ@λ@ τον τόσο" απολογήθηκε λέγοντας: «Ήμουν κακούλης, το παίρνω πίσω και λυπάμαι πολύ γι' αυτή την κουβέντα».

Αναφέρθηκε επίσης και σε μια ακροδεξιά ανάρτηση του πριν χρόνια που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ήρθε στο φως όταν ο ίδιος συμμετείχε στο ριάλιτι παιχνίδι: «Η ανάρτηση ήταν πριν 6-7 χρόνια. Είχε γίνει μια ιστορία νομίζω με μια οικογένειά που όταν την έμαθα με στεναχώρησε πραγματικά πολύ. Πάνω στο θυμό ίσως και στην ένταση έγραψα αυτό το πράγμα το οποίο πραγματικά είναι κάτι που μετανιώνω. Αυτό είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο το οποίο ο Μάριος το έχει αλλάξει στην πορεία της ζωής του και είμαι χαρούμενος που το άλλαξα γιατί σίγουρα δεν παίζουμε ποτέ με τον πόνο των ανθρώπων».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.