Breaking News

Συνεχίζει στο Epsilon η Χριστίνα Λαμπίρη - Αποχωρεί από την εκπομπή η Κλεοπάτρα Πατλάκη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To Epsilon ανακοίνωσε ότι ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Χριστίνα Λαμπίρη για μία ακόμη σεζόν. Το Δελτίο Τύπου του καναλιού:

«Το κανάλι EPSILON συνεχίζει και τη νέα σεζόν την συνεργασία του με την καταξιωμένη Δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη. Η επιτυχημένη δημοσιογράφος θα βρίσκεται καθημερινά και του χρόνου στο καθημερινό πρόγραμμα του EPSILON γιατί η Χριστίνα Λαμπίρη κέρδισε το ενδιαφέρον και την αγάπη των τηλεθεατών…. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη μέσα από την συχνότητα του EPSILON.»


Παράλληλα, η συνεργάτιδα της εκπομπής Κλεοπάτρα Πατλάκη ανακοίνωσε, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ότι αποχωρεί από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, που έκανε την Παρασκευή φινάλε για τη σεζόν: Συγκεκριμένα έγραψε:

«Τελευταία εκπομπή της σεζόν για το #labiri και κάπου εδώ αποχαιρετώ και λέω στην @xristinalampiri ένα τεράστιο ευχαριστώ για ένα όμορφο πάρτι που κράτησε τρία χρόνια. Ήσουν τέλεια οικοδέσποινα αγαπημένη κ σου ευχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά κ πίσω από τις κάμερες στο #etv. Καλό καλοκαίρι σε όλους και τα καλύτερα στη ζωή σας. Adios amigos».

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για το #labiri και κάπου εδώ αποχαιρετώ και λέω στην @xristinalampiri ένα τεράστιο ευχαριστώ για ένα όμορφο πάρτι που κράτησε τρία χρόνια. Ήσουν τέλεια οικοδέσποινα αγαπημένη κ σου ευχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά κ πίσω από τις κάμερες στο #etv. Καλό καλοκαίρι σε όλους και τα καλύτερα στη ζωή σας. Adios amigos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cleopatra Patlaki (@cleopatlaki) στις