Breaking News

Βασιλική Τρουφάκου: Από το «Κάτω Παρτάλι» και το «Daddy cool» στη νέα σειρά του Star

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αρχικά τη γνωρίσαμε ως Μυρτώ στο «Κάτω Παρτάλι» του Mega, που σάρωσε σε τηλεθέαση, ενώ συνέχισε ως Στέλλα στο «Daddy cool» του Ant1.

Από τον Οκτώβριο η αγαπημένη ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου θα βρίσκεται στο Star, στο νέο καθημερινό σίριαλ «Ο άνδρας μου έχει οικογένεια». Θα υποδυθεί την Αθηνά, μια δυναμική τηλεοπτική παραγωγό.

«Από τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και εκεί θα έχω την ευκαιρία να δείξω στο τηλεοπτικό κοινό ένα άλλο πρόσωπο» λέει στην «Εspresso».

Η ταλαντούχα ηθοποιός, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ρέινας Εσκενάζυ και του Κώστα Κιμούλη, θα ενσαρκώσει μια γυναίκα η οποία είναι ευτυχής που ο σύζυγός της δεν έχει οικογένεια!

«Η Αθηνά είναι μια σύγχρονη γυναίκα, η οποία έχει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον άνδρα της. Η μοίρα της κάνει το χατίρι και η ηρωίδα μου δεν έχει κανένα μπλέξιμο με το σόι του άνδρα της, καθώς αυτός είναι ορφανός. Για κακή της τύχη, όμως, ύστερα από μια μετακόμιση, ο σύζυγός της ανακαλύπτει, εντελώς τυχαία, ότι δίπλα στο διαμέρισμά τους ζουν οι βιολογικοί του γονείς. Τα πεθερικά θα εμφανιστούν και οι καλές προθέσεις του άνδρα της, να μη διαταραχτεί η σχέση τους, θα πάνε στο βρόντο, καθώς τα νέα μέλη της φαμίλιας του θα μπουν για τα καλά στο σπίτι τους και θα κάνουν και παρεμβάσεις» αποκαλύπτει στην εφημερίδα η Βασιλική Τρουφάκου.

Πηγή: Εspresso

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του MYtv, πρόκειται για ένα κορεατικό κόνσεπτ με τον τίτλο "My Husband Got a Family". Το σενάριο τnς σειράς υπογράφουν οι Αποστόλης Τσαούσογλου  και  Εμμανουέλα Αλεξίου,