Breaking News

Η ανακοίνωση του Αγγελόπουλου στο Instagram (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από το προφίλ του στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε σε θέμα που προέκυψε σχετικά με σελίδες θαυμαστών του στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα το προφίλ "giorgosaggelopoulos_fans" στο Instagram δεν υπάρχει πλέον. Οι διαχειρίστριες του λογαριασμού - μια ομάδα από κοpiτσια- με ανάρτησή τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι ο νικητής του Survivor αναγνώρισε μια άλλη νέα σελίδα θαυμαστών του, στο Facebook.

Όπως είπαν, τους έστειλαν μήνυμα από τη σελίδα και τους είπαν ότι ο Αγγελόπουλος τους αναγνώρισε ως την επίσημη σελίδα θαυμαστών του. "Μας πλήγωσε πολύ...! Δεν μας θύμωσε...! Μας πίκρανε και μας στεναχώρησε βαθύτατα!" τόνισαν οι διαχειρίστριες στην τελευταία τους ανάρτηση, πριν αναστείλουν το λογαριασμό τους στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο προφίλ στο Instagram στήριξε τον Ντάνο  κατά τη διάρκεια συμμετοχής του στο Survivor, ενώ στη συνέχεια δημοσίευε καθημερινά υλικό. Πολλές φωτογραφίες ή βίντεο που ανέβασαν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ωστόσο πλέον δεν είναι διαθέσιμα καθώς το προφίλ δεν υπάρχει.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το δικό του προφίλ. "Μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η απάντησή του στο Instagram: «Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφίλ. Γι' αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα.»

Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι' αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@danos_ga) στις