Breaking News

Δυναμικό «παρών» της Jennifer Lawrence κατά του ρατσισμού - Μία βραδιά μαζί της για καλό σκοπό (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Lawrence δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές της να τη συναντήσουν και να διασκεδάσουν μαζί της, αρκεί να προσφέρουν 10 δολάρια ή περισσότερα στο "Represent.Us", μια οργάνωση που καταπολεμά την πολιτική διαφθορά.

Το βραβείο για τον τυχερό θαυμαστή της περιλαμβάνει μια πτήση στην Καλιφόρνια για δύο άτομα, διαμονή σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και ένα πικ-νικ με γεύση κρασιού, με την ίδια την Jennifer.

Μέσα από ένα τρίλεπτο βίντεο η 27χρονη ηθοποιός καλεί τους θαυμαστές της να το τολμήσουν. Μεταξύ άλλων, λέει:

«Θέλεις να βοηθήσεις να σταματήσει η πολιτική διαφθορά στην Αμερική... και να πιεις έναν "τόνο" κρασιού; Λοιπόν, έχεις έρθει στο σωστό βίντεο. Είμαι εδώ για να δώσω την ευκαιρία σε έναν επισκέπτη να έρθει μαζί μου στην Καλιφόρνια και να επωφελήσει την Represent.Us. Θα είναι υπέροχο. Θα βγούμε έξω, θα μιλήσουμε για την πολιτική, θα πιούμε κρασί, ίσως καλέσουμε την πρώην σου, ίσως καλέσουμε τον πρώην μου... ποιος ξέρει; Το θέμα είναι να διασκεδάσουμε!».


Στο τέλος καλεί τους θαυμαστές της να εισέλθουν στον ιστότοπο της Omaze και να κάνουν δωρεά στην "Represent.Us". Να σημειωθεί ότι η Jennifer Lawrence βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης, όπως και ο σκηνοθέτης David O. Russell.


Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες η ηθοποιός μίλησε υπέρ των πολιτικών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, με αφορμή τις σκηνές χάους που εκτυλίχθηκαν στο Charlottesville της Βιρτζίνια, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ λευκών εθνικιστών και μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Στο προφίλ της, στο Twitter αλλά και στο Facebook, δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται τα πρόσωπα των εθνικιστών που κρατούν ναζιστικές σημαίες. Τους αποκάλεσε δειλούς και κάλεσε τον κόσμο να κατονομάσει όποιον αναγνωρίσει.

«Η σιωπή ενθαρρύνει τον βασανιστή. Πρέπει να παρεμβαίνουμε όταν απειλούνται ανθρώπινες ζωές, όταν τίθεται σε κίνδυνο η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τα εθνικά σύνορα και οι ευαισθησίες, όταν οι άνδρες και οι γυναίκες διώκονται λόγω της φυλής, της θρησκείας ή των πολιτικών τους απόψεων» δήλωσε η ηθοποιός.

Πηγή: Daily Mail